Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha a kozelben levo korhaznak...

Ha a kozelben levo korhaznak nagyon rossz hire lenne, es messze lenne a kovetkezo szobajoheto korhaz is, ami viszont szinten rossz hiru, mit tennetek?

Figyelt kérdés

2018. febr. 22. 10:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Szülés szempontjából rossz hírű?
2018. febr. 22. 10:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Is-is, de foleg szules szempontjabol.
2018. febr. 22. 10:56
 3/8 anonim ***** válasza:
55%
Nem lehet, hogy csak te olvastál túl sok rossz véleményt, de van azért bőven jó is? Nem tudom elképzelni, hogy 2 kórház is ennyire rossz legyen. Egyébként hol laktok, és melyik két kórház az? Hátha tudok segíteni.
2018. febr. 22. 11:02
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Hát, ha csak két rossz jöhet szóba, a közelebbi rosszat választanám, de mindenképp fogadott dokival és szülésznővel, akkor talán jobb lesz.
2018. febr. 22. 11:30
 5/8 A kérdező kommentje:
Amiket en szeretnek, egyik korhazban sem valosithato meg. Nem akarok inditast, oxitocint, gatmetszest, es hogy elvigyek tolem akar a legrovidebb idore is a gyerekem. Nem irom le a helyseg nevet.
2018. febr. 22. 12:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

"Nem akarok inditast, oxitocint, gatmetszest, es hogy elvigyek tolem akar a legrovidebb idore is a gyerekem. Nem irom le a helyseg nevet."

Figyu, nekem habár nem indítottak, de burokrepesztettek (muszáj volt) és oxit is adtak (nem kérdeztek), de nem bántam. Nálunk ahogy kijött, egyből vitték vizsgálni, mert nem sírt fel és inkubátorba került egy kis időre, szóval ha nem adják neked oda a babát, akkor annak oka van.

Ha minden rendben van, akkor is elviszik egy kicsi időre, ha akarod, ha nem, mert köldökzsinór elvágás után rádteszik 1-2 percre, de aztán elviszik lemérni és megvizsgálni, ami kb. 5-10 perc és kapod is vissza, vagy megvárják, míg összevarnak és csak utána adják oda, de ezt szerintem kibírod.

Ahol szültem volt bordás fal, labda, kád. Csak a kádat nem használtam. Éjszakára leadhattam volna a babát, de nem volt kötelező, így végig velem volt a 1,5 órás inkubátoros történet után.

Meg kell nézni, hogy az általad nézett kórházban mi a protokoll.

2018. febr. 22. 14:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Ezen kivul nem internetes forumon olvastam nev nelkul, hanem egyik baratnom, es tobb ismerosom ott szult.
2018. febr. 22. 15:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Magánkórház ott azt csinálnak amit te akarsz.
2018. febr. 22. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!