Ha a kozelben levo korhaznak nagyon rossz hire lenne, es messze lenne a kovetkezo szobajoheto korhaz is, ami viszont szinten rossz hiru, mit tennetek?
"Nem akarok inditast, oxitocint, gatmetszest, es hogy elvigyek tolem akar a legrovidebb idore is a gyerekem. Nem irom le a helyseg nevet."
Figyu, nekem habár nem indítottak, de burokrepesztettek (muszáj volt) és oxit is adtak (nem kérdeztek), de nem bántam. Nálunk ahogy kijött, egyből vitték vizsgálni, mert nem sírt fel és inkubátorba került egy kis időre, szóval ha nem adják neked oda a babát, akkor annak oka van.
Ha minden rendben van, akkor is elviszik egy kicsi időre, ha akarod, ha nem, mert köldökzsinór elvágás után rádteszik 1-2 percre, de aztán elviszik lemérni és megvizsgálni, ami kb. 5-10 perc és kapod is vissza, vagy megvárják, míg összevarnak és csak utána adják oda, de ezt szerintem kibírod.
Ahol szültem volt bordás fal, labda, kád. Csak a kádat nem használtam. Éjszakára leadhattam volna a babát, de nem volt kötelező, így végig velem volt a 1,5 órás inkubátoros történet után.
Meg kell nézni, hogy az általad nézett kórházban mi a protokoll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!