Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szekszárdi és Szekszárd...

Szekszárdi és Szekszárd környéki kismamik! 2017-ben kinél szültetek vagy 2018-ban kinél fogtok szülni? Melyik orvost lehet most fogadni, ki vállal szülést? Szülésznőt továbbra sem lehet fogadni?

Figyelt kérdés
Kovács doktor, Komáromi-Fülöp doktor én úgy tudom nem vállalnak már munkaidejükön és ügyeleti idejükön kívül szülést, nem mennek be. Kihez érdemes menni? Van valakivel nagyon rossz vagy nagyon jó tapasztalatotok? Köszönöm!

2018. jan. 1. 23:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Csak figyelek, nem leszek hasznos :P

Nemrég kerültem Bakó dr.hoz, hátha lesz róla is bmi infó :o

2018. jan. 2. 09:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Ebben nem tudok segíteni sajnos, mivel Bakó doktornak csak magánrendelése van már Szekszárdon. Már nem dolgozik a Szekszárdi Kórházban, már Baján van! Van egy védőnő barátnőm, sajnos messze innen, aki azt javasolta, hogy olyan orvost kell választani, aki olyan kórházban dolgozik, ahol van PIC (Koraszülött Részleg). Ha szülés után babával bármi gond van és a PICre kerül, az kellemetlen, ha abban a kórházban nincs, elviszik másik kórházba, ahol van PIC, anyukának pedig ott kell maradni. Bajai Kórházban nincs PIC, Szekszárdon és Pécsett van. Egyébként Bakó doktor Medősségi Alapítványt vezet és sokan dícsérik, én nem tudok nyilatkozni.
2018. jan. 2. 10:04
 3/6 anonim ***** válasza:
óó, nem tudtam, hogy már egyáltalán nincs a szekszárdi kórházban. akkor így tárgytala, hiszen (neked) helyi tapasztalat sem lesz nagyon vele mostanában.
2018. jan. 2. 11:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Azért ha minden rendben, akkor nem ésszerű arra berendezkedni, az alapján választani, hogy van-e PIC a kórházban vagy nincs.

Ne legyen rá szükség! -így kell nekiindulni :)

Szép babavárást neked!

2018. jan. 2. 11:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2018. jan. 2. 16:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Várok még további tapasztalatokat, hátha valaki erre téved! :)
2018. jan. 25. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!