Főleg fiatal anyukákat (18-25) kérdeznék, de mindenki véleménye érdekel. Baba születése után változott bármi is köztetek a párotokkal? Akár rossz akár jó irányba. Esetleg nem tervezett pici esetében?
20 évesen szültem a fiunkat, egyáltalán nem terveztük, én tanultam egyetemen nappalin.
Egyáltalán nem örültem a hírnek, de az abortusz fel sem merült, és inkább félelemnek nevezném azt ami bennem volt. De ez kb addig tartott, amíg tudatosult bennem, hogy ez mit is jelent :)
Az alapvető dolgok is egyszerre megváltoztak. Előtte "csak" 3-4 estét voltam a páromnál, de miután kiderült a dolog, összeköltöztünk. A sulit abbahagytam, én amikor 2 éves lett, visszamentem ismét nappalira. Befejeztem, amit elkezdtem, ma már megvan a diplomám.
Amikor szülők lettünk, akkor ismertük meg egymást igazán. Mi is sokat változtunk azóta, de végig nagyon jó volt a kapcsolatunk, és most is az, ma már 10 éves a fiunk és várjuk a másodikat. Nekem szerencsém van, mert a párom idősebb és elég higgadtan tudja kezelni a dolgokat, jobban átlátta a helyzetet, amikor én teljesen bepánikoltam. Ezen kívül anyagilag biztosította, hogy például 2 évig otthon maradjak, majd visszamenjek nappalira. Sokat törődött a gyerekkel is, hogy nekem segítsen, én pedig ezt próbáltam értékelni mindig.
Ami nehézség volt az, hogy elég feszült voltam miután meglett a baba. Akkor elég nehéz lehetett elviselnie, de szerencsére ez múló dolog volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!