Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kivel mentek, ill. mentetek...

Kivel mentek, ill. mentetek szülni? (férj, élettárs, anya, barátnő . )

Figyelt kérdés
Aki nem a párjával megy ill. ment szülni, attól kérdezném hogy mi alapján döntött?
2010. jún. 7. 09:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

A férjem volt velem és rengeteget segített, főleg a lelket tartani bennem!

És arcát sem felejtem el soha amikor a kezébe vehette elsőként a fiunkat! :)

2010. jún. 7. 12:31
 12/16 anonim ***** válasza:

Én most várom az első babámat emiatt csak arról tudok beszélni hogy hogyan tervezem.Én az elejétől kezdve azt szerettem volna hogy a párom végig mellettem legyen,de ő sokáig elhárította a dolgot.tudtam hogy ha eröltetem a dolgot akkor biztosan nem lesz ott ezért kivártam és mindig amikor szóba került a téma akkor kedvesen célozgattam rá hogy engem nagyon megnyugtatna ha ott lenne velem végig és neki is nagy élmény lenne ha látná megszületni a gyermekét.most a 19.hétben vagyok és valószínüleg ott lesz.Ha esetleg nem lehet ott valami miatt akkor viszont a nagymamámat kérném meg mert ő áll a legközelebb hozzám.

Szép babavárást,könnyű szülést

2010. jún. 7. 12:35
 13/16 anonim ***** válasza:
Szia! A férjem volt szülésnél bent. A sógornőmnél az első két gyermeknél a férj / azaz a tesóm/ a harmadiknál pedig anyukám volt bent, szóval az anyós, mert a tesóm azt mondta hogy a harmadikat inkább kihagyná. Barátnőm nemrég szült, vele egy barátnője volt bent mert nincs apuka.
2010. jún. 7. 13:00
 14/16 anonim ***** válasza:
Én a Férjemmel szültem 13 évvel ezelőtt. Semmi gondja nem volt a látvánnyal. Nagyon sokat segített nekem, nem is tudom mi lett volna velem nélküle. Óriási lelkierőt adott a jelenléte. Volt ott vér, veríték, minden mi szem-szájnak ingere, de Őt egyáltalán nem zavarta. Most várjuk a második babánkat és el sem tudjuk képzelni máshogy, csak együtt ezt a csodát. Alig várja, hogy az újabb csecsemőt a elvihesse fürdetni, megpuszilgatni.
2010. jún. 7. 15:30
 15/16 anonim ***** válasza:

a párommal szerettem volna, de ő nagyon nem akarta, a vészhelyzettől is rosszul van:(

végül anya jött velem, mert őt meg le se lehetett lőni, úgy várta az unokáját, és halálra sértődött volna, ha nem lehet bent.

felőlem akkor már akárki is ott lehetett volna, már mindegy volt, annyira nem arra figyeltem...

2010. jún. 7. 16:48
 16/16 anonim ***** válasza:

Én is párommal szültem 16-án lesz 4 hónapja! És nem bánta meg hogy bejött, nagyon nagy élmény volt neki is meg nekem is, hogy ott volt! Nem tudott sokat segíteni, mert inni sem nagyon ihattam a vajjúdás közben, mert féltek hogy császár lesz. Úgyhogy ő csak ott állt mellettem. De az az érzés amikor elvágta a köldökzsinórt elmondhatatlan. És elpityeredett (8 év alatt 1szer sem sírt). Nagyon megbántam volna hogyha ezt a fontos első nagy találkozást nem egyszerre éljük át! Ez volt az ami meggyőzött minket arról is hogy ott legyen. Sokat gondolkodtunk rajta, nem akartam erőltetni, de nagyon örülök hogy együtt voltunk ennél az egész életünket megváltoztató pillanatkor! Önzőség lett volna tőlem ha nem hagyom, ugyan annyira joga van mint nekem... :) És nem is akartam, ő nagyon sok mindent látott a szülés közben, meg után is, engem a szülés után altattak, mert nem vált le a méhlepény, és ő ki be mászkált ez alatt, fogadta a gratulációkat stb. és ahogy ő fogalmazott látott engem "kifordítva". :) De ennek ellenére ha lehet még jobban tisztel, eddig is nagyon meghitt volt a kapcsolatunk, de most még jobb. Mert szerelmes a kislányába, és nagyon hálás amiért ennyi "szenvedés" után megajándékoztam vele. És ennek nap mint nap hangot is ad.

Nekem életem legcsodálatosabb napja volt bármikor megismételném vagy újracsinálnám!!! Megéri, de csak is apával!! :)

2010. jún. 7. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!