Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki a legnagyobb segítség ha...

Ki a legnagyobb segítség ha bent van a szülésnél: apuka, nagyi, barátnő?

Figyelt kérdés
Kivel csináltátok végig a szülést, vagy kivel szeretnétek?
2008. aug. 5. 13:10
 1/7 anonim ***** válasza:

én a férjemmel. Nagyon jó volt hogy bent volt, az életben is sokat segít és természetes volt számunkra, hogy a szülésnél is ő legyen bent.

Azt mondta a férjem, hogy azt bánta volna meg ha nem jön be. :)

Számodra mindenképpen fontos személyt válasz, akiben megbízol, akitől bíztatást kaphatsz.

11 hetes kisfiú anyukája

2008. aug. 5. 13:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is az alapján válaszd ki hogy ki legyen bent veled hogy ki az akinek a jelenléte fontos és megnyugtató számodra. Én a férjemmel csináltam végig és nem bántam meg sőt nem is tudom mit csináltam volna a vajúdás hosszú óráiban nélküle. Nagyon jó és megnyugtató volt hogy ott volt mellettem.
2008. aug. 5. 14:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem a legnagyobb segítség a párom volt. Benne teljesen megbíztam, s minden nehézségben segített. Szerintem olyan embert válassz, akiben teljesen megbízol, drukkolok!

15 hetes kislány anyukája

2008. aug. 5. 14:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is a férjemmel csináltam végig, nagyon sokat jelentett, hogy mellettem volt, elég nehéz szülés volt és úgy érzem nélküle nem bírtam volna végigcsinálni.

Egy 3 hetes kisfiú anyukája

2008. aug. 5. 15:12
 5/7 anonim válasza:
Én azt javasolnám neked, hogy mindenképp olyan embert válassz, akinek a jelenlétében el tudod engedni magad. Mellettem a férjem volt bent,engem nagyon megerősített a jelenléte. De egy biztos a választott személynek saját akaratából kell ott lennie, ha a párod ettől vonakodik, ne erőltesd!Azt viszont én el sem tudtam volna képzelni, hogy egy barátnőm legyen mellettem! Gondold végig kinek a jelenléte lenne az, aki mellett nem éreznéd magad feszélyezve abban a helyzetben.
2008. aug. 5. 15:12
 6/7 anonim ***** válasza:

szia!

Nekem a párom volt velem bent, rengeteget jelentett, sokat segített már maga a jelenléte a vajudás alatt(10 óra), sőt a kitolási időszakban még energiát is adott számomra. Szülés elég intim helyzet, tényleg gondold meg ki előtt nem szégyellnéd magad. Bár a párom közbe kicsit bepánikolt, a kitolási szak előtt,h jön a baba, doki meg még sehol. Nekem kellett nyugtatni,h nem lesz baj:-)))

Bárkit is választasz magad mellé, kérd meg h fájásokor masszirozza a derekad. Kitoláskor meg emelje meg a fejed, és tolja előre. Nyugodt, és gyors,könnyű szülést!!!

2 hetes kisfiú anyukája

2008. aug. 5. 15:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem a párom sajnos nem lesz bent. Annak semmi értelme, hogy engem az egyik, őt a másik szobána lássák el, mert nem bírja az ilyesmit.

én az egyik barátnőmet kértem fel erre a szerepre, bár az első babám császáros volt, de ez a mostani még lehet normál szülés is.

Szerintem olyan embert kérj fel, akivel közvetlen a viszonyod. Nem biztos, hogy egy anyós a megfelelő, bár remélem, tévedek.

Boldog babavárást!

2008. aug. 6. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!