Ki a legnagyobb segítség ha bent van a szülésnél: apuka, nagyi, barátnő?
én a férjemmel. Nagyon jó volt hogy bent volt, az életben is sokat segít és természetes volt számunkra, hogy a szülésnél is ő legyen bent.
Azt mondta a férjem, hogy azt bánta volna meg ha nem jön be. :)
Számodra mindenképpen fontos személyt válasz, akiben megbízol, akitől bíztatást kaphatsz.
11 hetes kisfiú anyukája
Nekem a legnagyobb segítség a párom volt. Benne teljesen megbíztam, s minden nehézségben segített. Szerintem olyan embert válassz, akiben teljesen megbízol, drukkolok!
15 hetes kislány anyukája
Én is a férjemmel csináltam végig, nagyon sokat jelentett, hogy mellettem volt, elég nehéz szülés volt és úgy érzem nélküle nem bírtam volna végigcsinálni.
Egy 3 hetes kisfiú anyukája
szia!
Nekem a párom volt velem bent, rengeteget jelentett, sokat segített már maga a jelenléte a vajudás alatt(10 óra), sőt a kitolási időszakban még energiát is adott számomra. Szülés elég intim helyzet, tényleg gondold meg ki előtt nem szégyellnéd magad. Bár a párom közbe kicsit bepánikolt, a kitolási szak előtt,h jön a baba, doki meg még sehol. Nekem kellett nyugtatni,h nem lesz baj:-)))
Bárkit is választasz magad mellé, kérd meg h fájásokor masszirozza a derekad. Kitoláskor meg emelje meg a fejed, és tolja előre. Nyugodt, és gyors,könnyű szülést!!!
2 hetes kisfiú anyukája
Nekem a párom sajnos nem lesz bent. Annak semmi értelme, hogy engem az egyik, őt a másik szobána lássák el, mert nem bírja az ilyesmit.
én az egyik barátnőmet kértem fel erre a szerepre, bár az első babám császáros volt, de ez a mostani még lehet normál szülés is.
Szerintem olyan embert kérj fel, akivel közvetlen a viszonyod. Nem biztos, hogy egy anyós a megfelelő, bár remélem, tévedek.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!