Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van olyan, akivel nem az...

Van olyan, akivel nem az apuka ment be a szülésre, hanem valaki más? (pl. családtag, barátnő. ) És miért épp őket választottátok "segítségként"? Nem bántátok meg a döntést?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 24. 12:19
 1/5 anonim ***** válasza:
76%

Szia!

Velem a férjem jött be, vele vajúdtam, de nem bírta, teljesen lefehéredett a burokrepesztésnél, ezért a szülésznő kikísérte, így anyukám volt bent velem a szülésnél. Nem bántam meg, nagyon jó volt így is.

A lényeg, hogy legyen veled valaki, mert el se tudom képzelni mi lett volna, ha egyedül vagyok.

7 hós kislány anyukája

2009. ápr. 24. 12:23
 2/5 anonim ***** válasza:
75%

Nálam is a férjem volt és segített a jelenléte, és borzasztó büszke volt, hogy ő vágta el a köldökzsinórt!

Ha valamiért nem akar a férjed bent lenni nem szabad erőltetni! Ha ő elájul nem fognak vele foglalkozni, hiszen te meg a baba fontosabbak lesztek! :)

2009. ápr. 24. 13:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Pont, mint az első válaszolónál!!!

A férjem lefehéredett foltokban! :D

Anyukám jött be, nem bántam meg. :)

2009. ápr. 24. 14:00
 4/5 anonim ***** válasza:
79%
Szia!Nekem az egyik barátnőm jött be,egészségügyis így ismerte a szülészeten dolgozokat.Én nem akartam,hogy a férjem be jöjjön,tudtam,hogy türelmetlen lesz és ideges.A látványtól nem féltettem,tűzoltó ugyhogy látott már vért:)De a végén mégis csak ott volt,mert a barátnömnek kezdödött a müszak mennie kellett dolgozni.Utólag nem bánom,hogy a férjem volt ott végén mikor kibújt a kiscsaj,így ő látta meg elsőnek.
2009. ápr. 24. 21:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én nagyon szerettem volna, ha bejön a párom...Nem tudtam rávenni, és így jobb volt! Bejött valamikor, 2-3 órával azelőtt, hogy megszületett a lányom, de addigra annyira letompított a levegő-gáz-keverék és a fájdalom, hogy nem is emlékszem rá, csak homályosan...Csak az egyik szülésznőre tudtam koncentrálni, pedig tudom, hogy voltak benn többen is. Annyiból jó lett volna, ha ben van a drágaságom, hogy láthatta volna, hogy nem olyan gyerekjáték és igazi fáklyás-menet egy vajúdás...És azt sajnálhatja, hogy lemaradt arról a varázslatos és gyönyörűséges pilanatról, mikor a kislányom fejecskéje kibújt és kicsusszant a kis teste is utána, és egyből a mellkasomra rakták és átölelhettem...

Szerettem volna, ha benn van velem valaki, egy ismerős arc, barátnő vagy valaki, de sajna nem nagyon akad olyan, akivel ezt az intim pillanatot megosztanám (külföldön szültem, alig ismerek itt valakit).

Egymagam voltam és így csak magamra tudtam koncentrálni és persze a babókámra:)

2009. ápr. 25. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!