Ha egy szóval kéne jellemeznetek a szüléseteket mi lenne az?
Semmilyen.
Sajnos máshogy tényleg nem tudom jellemezni. Lábtartásos farfekvés miatt tudtam, hogy programcsászár lesz, de aztán az utolsó napokban a vérnyomásom is elszállt, 3 nap kórház után, mivel hiába ettem egy marék vérnyomáscsökkentőt egy nap, a dokim szólt reggel, hogy délben megyünk a műtőbe (2 nappal korábban a tervezettnél). Ennek amúgy nagyon örültem, vártam már, hogy kint legyen, de hát szülésélmény nulla, megkértek, hogy cuccoljak át az őrzőbe, előkészítettek, betoltak, kivették, visszatoltak, kész. Kb fel se fogtam.
Utána amúgy nem volt semmi gondom, a kislányomat imádtam első pillanattól, rögtön szerelem lett, nagyon könnyen egymásra hangolódtunk, azonnal ment a szoptatás, az anyaságot elejétől élveztem, de a szülés maga az tényleg semmilyen volt.
1 szules nagyon fajt es a huvelyem fel dagadt
2 szule a pucim verzet de nagyon konnyu volt
1. Katartikus (fajt de szuperjo elmeny volt)
2. Rémálom (nagyon koraszülött lett sürg. csaszarral)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!