Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nektek a zárótokon le van...

Nektek a zárótokon le van írva a szüléseteket?

Figyelt kérdés

most olvasom a záróm, annyit írtak, hogy "beavatkozás mentes szülés".

2 órán keresztül nyomták belém a különböző gyógyszereket, vérnyomás növelőket, bódítókat, tágítókat, majd úgy nyomták ki belőlem a babát, én szótáramban nem éppen ez a beavatkozás menetes. elsőt másik kórházban szültem, ő tényleg úgy született, de még azt is leírták, hogy a gátvarráshoz hány mg lidocaint nyomtak belém

nálatok is ez a "protokoll"?

2016. aug. 16. 16:02
 1/5 anonim ***** válasza:

2-szer szültem.

Mindegyik zárón leírták, h miket kaptam infúzióba, de hogy mennyit, azt nem.

A második szülésemkor nem volt gátmetszés, de a papíron szerepel.

2016. aug. 16. 16:11
 2/5 anonim ***** válasza:
53%
Ez beavatkozás mentes szülés volt. Helyes a záró.
2016. aug. 16. 17:24
 3/5 A kérdező kommentje:
jajj, utolsó! vagy a kérdésre válaszolj vagy ne is írj, de okoskodásra nincs szükségem, köszönöm!
2016. aug. 16. 20:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Kérdező:az utolsó nem akart "beszólni" szerintem.Az enyémen nincs túl sok.Az is igaz,hogy konkrétan semmi nem történt(infúzió,burokrepesztés,gátmetszés,belső sérülés,stb.tényleg semmi).3. baba,fővárosi kórház.

Az enyémen nincs semmi!Ahogy felépül a zárójelentés a következő:

Gyógyszer érzékenység:nincs

Felvételi státusz:köz.táplált nőbeteg,térben időben orientált,4 cm-es méhszáj,bemenetre nyomott koponyaálló burok,jó szívhang

Diagnózis:ebben van,hogy

koponyavégű,spontán hüvelyi szülés

egyszeres élveszülés

Műtétek:

itt a szülést levezető dokim neve van

Újszülött:baba adatai

Elbocsátási státusz:puha,betapintható has,ép gát,ép laktáló emlők

Epikrzis:spontán szülés,zavartalan gyermekágy,6 hét múlva kontroll.

2.baba,ugyanaz a kórház(az első babánál szintén ugyanez a kórház,ugyanez a lelet van írva):

Minden ugyanaz,mint fentebb,a diagnózisnál(a két nagyobbnak a nyakán volt a köldökzsinór) van egy kis eltérés,mert mindkettőnél ez van:vajúdás és szülés a nyakra csavarodott köldökzsinórral szövődve.

Szóval ennyi.

2016. aug. 16. 23:58
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm utolsó!

nekem semmi, tök kamu az egész. leesett a pici szívhangja (50), azért nyomtak belém rengeteg szert, hogy valahogy visszavarázsolják, aztán rám feküdtek és minden mindegy alapon kinyomták belőlem.

hál istennek a baba jól van, de ugye oxigént veszthetett mert sokáig lent volt a szívhang, ráadásul a sok gyógyszert amit benyomtak, hogy felmenjen a szívhangja és belém a bódítókat, hogy ne érezzem ahogy szétkaszabolnak, lehet hatással volt rá. próbálok nyugodt lenni, de reálisan nézve ha ne adj isten lesz valami következménye, akkor nem tudom azt mondani, hogy azért mert ez vagy az volt, semmi nyoma és mivel engem kiütöttek, sok mindenre nem is emlékszem.

mindenesetre már volt egy beavatkozás mentes szülésem, az biztos, hogy ez nem az volt :(

2016. aug. 17. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!