Ha egy szóval kéne jellemeznetek a szüléseteket mi lenne az?
Figyelt kérdés
2017. szept. 29. 11:55
11/47 anonim válasza:
8as vagyok.. mi a fenéért kellett lepontozni?
12/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Én senkit sem pontoztam le. Mindenkinek megy a zöld kéz.
2017. szept. 29. 13:23
14/47 anonim válasza:
Horror.
Férjem is így jellemezte. Plusz ő hozzáteszi, hogy gyönyörű: onnan, hogy végre kibújt.
15/47 anonim válasza:
ez az, pontozzatok le még jobban, bocsánat hogy nem zengek ódákat a császáromról, hiszen csak az érzéstelenítő nem hatott, így a vágást éreztem, az altatóra lettem allergiás, tüdőembóliát kaptam és kétszer kellett újraéleszteni, valamint a hegem fertőződött el...
16/47 anonim válasza:
Megkönnyebbülés, és aggódás közben valahol örültem mert császár lett és én azt is akartam, csak nem gy pokoli terhesség után 33 héten...
Utolsó ne hisztiz már egy pontozáson, itt sokan olvasás nélkül i nyomkodnak, komolyan az ég világon semmit sem jelent! Mivel felnőtt nő vagy nem hiszem hogy egy % kellene rinyálnod.
19/47 anonim válasza:
Felejthetetlen( csaszar volt, de jo ertelemben a szo)
20/47 anonim válasza:
Tényleg hihetetlen, hogy egy ilyen kérdésnél is jönnek a parasztok lepontozni, itt nincs rossz válasz, sima asszociációs kérdés volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!