Mennyire fájdalmas a szülés?
Nagyon. Annyira, hogy az se érdekelt volna, ha minden érzéstelenítés nélkül felvágják a hasam, csak legyen vége. :D Menszesz görcsök *1000-el. Ami jó, hogy az elején van közte szünet, tudsz pihenni, ill. nyilván nem kell mást csinálnod, nem úgy mint menseskor. Nagyon lassan tágultam, fektettek, 17 órát vajúdtam, az utolsó 5-6 óra volt brutális. Kaptam edát, a 14. órában, amikor két ujjnyira voltam nyitva, azután volt minden, amitől féltem, kézzel tágítás, burokrepesztés, oxi... eda után nem volt vészes egyik sem.
Tolófájás a legbrutálisabb, de máshogy fáj, mint a tágulási fájások. Nálam volt gátmetszés, én éreztem, és a varrást is, így nagyadag érzéstelenítőt kaptam :), nekem érzékeny a bőröm nagyon, az ezzel kapcsolatos fájdalmakat is nehezebben bírom.
Negyed óra alatt a 3. tolófájásra meglett a kislányom.
Utána tényleg megszűnik a fájdalom és baromira megéri végigcsinálni.
Az utána következő 1 hét kórház és brutál fejfájás (eda miatt) így utólag visszagondolva lehet, hogy rosszabb volt, mint a szülés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!