Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek nagyon fájdalmas volt...

Akinek nagyon fájdalmas volt a menstruációja, ahhoz képest mennyire fájt a szülés?

Figyelt kérdés
A menstruációm olyan fájdalommal járt, hogy rendszeresen hánytam tőle, volt, hogy elájultam, vagy sürgősségire kellett bemennem fájdalomcsillapító szurira. Volt valakinek hasonló? Hogy alakult a szülés?
2016. okt. 21. 20:31
 1/9 piroska és a farkas ***** válasza:
88%
Nekem sokszor voltak ájulás közeli rosszulléteim - igaz, csak addig, amig fel nem fedeztem az Apranax nevő csodaszert...- a védőnőm mondta is, hogy igy legalább a vajúdás egy szakaszán ismerősök lesznek a görcsök. Annyiban igaza lett, hogy fájásra ébredtem, és egy másfél óra múlva nem akarták elhinni a kórházban, hogy csak most kezdődött, de én valószinüleg az elejét átaludtam. Utána is, azt kell, h mondjam, viselhető volt, intenziv, de nem volt bennem az, h hú, ilyet még sosem éreztem, de hozzákell tennem, hogy hamar túl is voltam rajta. nem tudom, mi lett volna,elhúzódik.
2016. okt. 21. 20:48
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
A menstruációs fájdalom nem volt ennyire vészes, mint Neked, csupán 1 napig szoktam gyógyszerezni magam, különben dolgozni sem tudtam volna. A vajúdás sokkal rosszabb volt...
2016. okt. 21. 20:52
 3/9 anonim ***** válasza:
39%

A szülés leírhatatlanul jobban fájt.

Nem hatott az eda se nálam.

Azt hozzá kell tennem, hogy a menses fájdalmakat is muszáj voltam egy idő után fájdalomcsillapító nélkül kibírni, mert a szervezetem besokallt és egy ízben két hét kórház lett belőle, mert a megszokott gyógyszeremre allergiát produkáltam.

2016. okt. 21. 21:06
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
Nekem is ilyenek voltak a menstruációim. A szülési fájdalom tök más. Nekem egyáltalán nem hasonlított a kettő.
2016. okt. 21. 21:43
 5/9 anonim ***** válasza:
73%

Ennyire durva nem volt, elájulni nem ájultam sosem.

A szülés kb. pont olyan fájdalmas volt, azzal a különbséggel, hogy ahhoz nem kaphattam fájdalomcsillapítót és fogalmam sem volt mennyi ideig fog tartani.

2016. okt. 21. 21:48
 6/9 anonim ***** válasza:
84%

Dettó ügyelet stb...

A fàjàsok nem fàjtak. Elsőnél 8 óràt "vajúdtam", inkàbb a tàgulàst vàrtuk, aztàn a doki elképedve mondta burokrepesztés utàn 10 perccel( na itt màr fàjt), hogy akkor nyomjak mert eltűnt a méhszàj.

Màsodikkal ugyanez 2 percesekkel mentünk a kórhàzba, ott vidàmkodtam a szülőszoba előtt amikor kijött a szülésznő, hogy miben segìthet, mondt hogy szülni jöttem. Ha- ha volt a vàlasz, de feltettek nst- re, majd az eredményt làtva megvizsgàlt, màr csak a méhszàj pereme volt meg. Na akkor gyors burokrepesztés( innentől fàjt) aztàn megszültem kb 1 óra alatt.

Àltalàban aki nagyon görcsöl annak egyszerűbb, hogy most az ismerős fàjdalom vagy mi azt nem tudom. De a környezetemben mindenki könnyen gyorsan szült aki ilyen hànyós- àjulós- ügyeletes rosszullétet produkàlt mesi alatt.

Ja és a legjobb hogy elmúlt szülés utàn a mesi görcs, teljesen.

2016. okt. 22. 00:37
 7/9 anonim ***** válasza:
59%

Én reggel indításra mentem be a kórházba. Felraktak ctg-re, vártunk egy csomót, mire bejött a szülésznő, és nézi a papírt: neked fájásaid vannak! Nem érzed?

Hát inkabb valami fura feszülést éreztem, de meg nem mondtam volna, hogy ez "fajas". Később is igy maradt, csak erősödött a feszules. Tök jól elvoltam, vicceskedtünk, közben szépen vajúdgattam. Végül egyéb okok miatt császár lett, na az abból való lábadozás már nem telt vigyorogva... de a lényeg, hogy sajnos azóta is minden hónapban vegig gyógyszeren elek vérzés alatt, annyira fáj... a vajúdás meg meg sem kottyant. Persze en a kitolasig nem jutottam el, igy lehet, hogy akkor mar uvoltottem volna.. ki tudja :)

2016. okt. 22. 06:12
 8/9 anonim ***** válasza:
80%
Nekem nagyon fájdalmas volt mindig a menstruáció. Főleg az első napok. Szerintem emiatt a kezdeti fájásokat jobban bírtam, de a 2 percesek már bőven durvábbak voltak, mint egy menstruációs fájdalom, amit bármikor is átéltem.
2016. okt. 22. 09:59
 9/9 anonim ***** válasza:
94%
Nekem is brutàlis a menstruációs fàjdalom...de a szüléshez hasonlítani sem tudnám. Én is olvastam, hogy hasonlít csak kicsit erősebb ebbeb bíztam én is hogy ooo hozzá vagyok szokva úgyis. Nekem nagyon magas a fájdalomküszöböm...de amikor már 1 percesek voltak a fájások és se fekve se állva se labdán nem volt jó a falat kapartam. Nekem a derekam akart leszakadni, de brutálisan. Ha már jönnek a tolófájások és nyomhatsz az már nem vészes :)
2016. okt. 22. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!