Akinek nagyon fájdalmas volt a menstruációja, ahhoz képest mennyire fájt a szülés?
A szülés leírhatatlanul jobban fájt.
Nem hatott az eda se nálam.
Azt hozzá kell tennem, hogy a menses fájdalmakat is muszáj voltam egy idő után fájdalomcsillapító nélkül kibírni, mert a szervezetem besokallt és egy ízben két hét kórház lett belőle, mert a megszokott gyógyszeremre allergiát produkáltam.
Ennyire durva nem volt, elájulni nem ájultam sosem.
A szülés kb. pont olyan fájdalmas volt, azzal a különbséggel, hogy ahhoz nem kaphattam fájdalomcsillapítót és fogalmam sem volt mennyi ideig fog tartani.
Dettó ügyelet stb...
A fàjàsok nem fàjtak. Elsőnél 8 óràt "vajúdtam", inkàbb a tàgulàst vàrtuk, aztàn a doki elképedve mondta burokrepesztés utàn 10 perccel( na itt màr fàjt), hogy akkor nyomjak mert eltűnt a méhszàj.
Màsodikkal ugyanez 2 percesekkel mentünk a kórhàzba, ott vidàmkodtam a szülőszoba előtt amikor kijött a szülésznő, hogy miben segìthet, mondt hogy szülni jöttem. Ha- ha volt a vàlasz, de feltettek nst- re, majd az eredményt làtva megvizsgàlt, màr csak a méhszàj pereme volt meg. Na akkor gyors burokrepesztés( innentől fàjt) aztàn megszültem kb 1 óra alatt.
Àltalàban aki nagyon görcsöl annak egyszerűbb, hogy most az ismerős fàjdalom vagy mi azt nem tudom. De a környezetemben mindenki könnyen gyorsan szült aki ilyen hànyós- àjulós- ügyeletes rosszullétet produkàlt mesi alatt.
Ja és a legjobb hogy elmúlt szülés utàn a mesi görcs, teljesen.
Én reggel indításra mentem be a kórházba. Felraktak ctg-re, vártunk egy csomót, mire bejött a szülésznő, és nézi a papírt: neked fájásaid vannak! Nem érzed?
Hát inkabb valami fura feszülést éreztem, de meg nem mondtam volna, hogy ez "fajas". Később is igy maradt, csak erősödött a feszules. Tök jól elvoltam, vicceskedtünk, közben szépen vajúdgattam. Végül egyéb okok miatt császár lett, na az abból való lábadozás már nem telt vigyorogva... de a lényeg, hogy sajnos azóta is minden hónapban vegig gyógyszeren elek vérzés alatt, annyira fáj... a vajúdás meg meg sem kottyant. Persze en a kitolasig nem jutottam el, igy lehet, hogy akkor mar uvoltottem volna.. ki tudja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!