Van olyan akinek szülés után rosszabb lett a menstruációja?
Nekem minden szülés után változott, és igen, a második-harmadik gyerek között nagyon rossz volt.
Olyan erős volt az első nap, hogy azt alig éltem túl. Extra tampon+nagy szárnyas betéttel is azon aggódtam, hogy eljutok-e A-ból B-be, mert 2 óra alatt full átvéreztem.
És mellette görcsöltem is eléggé.
A harmadik után sokkal nyugisabb, most csak a nyakam áll be 2 napra kb. minden második-harmadik alkalommal...
Szülj még egyet. :)
Nekem a szülés előtt soha semmijen tünetem nem volt, max egy kis hátfájás, de azt is csak akkor vettem észre, ha megjött, és "ja, tényleg, fáj a hátam...".
A szülés után, mikor először megjött, semmit nem éreztem, de a másodiknál, és azóta is, mintha ki akarna szakadni a derekam, olyan görcseim vannak, hogy volt, hogy a fürdőkádba feküdtem be hirtelen, mert takarítás közben nem volt más, nem tudtam volna bemenni a szobába. Már 5x jött meg a szülés óta, áprilisban lesz 1 éves a fiam, és remélem, hogy majd megszokom, de már most félek, mert 20 körül jön meg megint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!