Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg nem kellene megszülnöm?

Tényleg nem kellene megszülnöm?

Figyelt kérdés

A párommal távkapcsolatban élek, havonta vagy kéthavonta tudunk találkozni,külföldön él. Nekem nagyon jó állásom van itthon, és őszintén annyira nem is vágyom arra, hogy összeköltözzünk. Teherbe estem tőle, és semmiképp nem vetetném el, amúgy is vágyom gyerekre, nem is lenne szívem eldobni. Tudom hogy gyakorlatilag egyedülálló anyuka leszek, de nem bánom. A párom viszont fekete, szóval félvér gyerekem lenne. Anyámék iszonyatosan ki vannak bukva, azt mondták ha meg merem szülni, nem leszek a lányuk. Ez is megrémiszt. Plusz attól félek, hogy csúfolni fogják majd később a gyerekemet. De nem akarom eldobni:(

24N

2017. aug. 5. 20:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
42%
Nem fogják csúfoljni,ez egészen biztos!A szüleid szégyelhetik magukat,nem azon kell kiakadni hogy sötét bőrű a baba apja hanem azon ahogy viselkednek!Nekem vagy 2lányom,szerettünk volna egy harmadik babát amiből nem is csináltunk titkot.Az anyám tett egy olyan kijelentést hogy : na nekem ne szülj több gyereket nekem nem kell...pedig évek ota külön éltem tőle nem is értettem ezt a mondatot de a lényeg hogy leosztottam és hetekig nem tárgyaltam vele!Te már felnőtt nő vagy,semmiképp ne hagyd magad befolyásolni!!!Ha el tudod egyedül látni a babát,lesz miből felnevelni,ne gondolkozz!Minden jót kivanok!!!!
2017. aug. 6. 07:13
 12/18 anonim ***** válasza:
67%

Arra azért készülj fel, hogy ez a fekete pasi lesz az utolsó kapcsolatod!

Kisgyerekkel nehéz párt találni, de félvér gyerekkel lehetetlen.

Nagyon sok pasinál ilyenkor az van fejben, hogy egy család lesztek, nem tudja úgyse senki, hogy nem az ő gyereke, csak egy szép családot lát. De egy kis tejeskávé babára senki se fogja gondolni, hogy az övé!

2017. aug. 6. 07:49
 13/18 anonim ***** válasza:
44%
Utolsó hozzászóló, hogy te mennyire gonosz és rosszindulatú vagy! Miért ne lehetne másik kapcsolata neki? Ha talál másik párt nem fogja úgysem zavarni a félvér gyermek. Istenem, ilyenkor csak elképedek, hogy itt a gyakorin mennyi rosszindulatú ember van.
2017. aug. 6. 13:48
 14/18 anonim ***** válasza:
67%
A 12es válaszoló mitől 100% és én miért 0??????????Kiváncsi vagyok....
2017. aug. 6. 14:14
 15/18 anonim ***** válasza:
71%
...dehogynem fogják csúfolni...anyukám óvónő,tudna mesélni,hogy viszonyul a magyar gyerek a félarab gyerekhez...
2017. aug. 6. 20:56
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

33 éves vagyok és volt egy félvér osztálytársam, sose csúfoltuk.

A szülei nem éltek együtt, anyukájának új párja volt, tehát ő simán talált valakit maga mellé.

Ha akarod ezt a babát, semmi gond nincs :)

A kérdés, hogy el tudod e tartani egyedül? Mivel azt írtad, hogy jó állásod van, így gondolom igen.

2017. aug. 7. 10:30
 17/18 anonim ***** válasza:
29%

Uram Isten.... Másik faj???? Te elmebeteg vagy... Már ne is haragudj

...

2017. aug. 7. 11:11
 18/18 anonim válasza:
0%

Egyik ismerősünk egy fekete férfinak szült három gyermeket, és gyönyörűek! Igen, néha piszkálják őket, de semmi túl komoly.

A #16-os válaszoló meg tolja el a rasszista lapos ülepét innen egy pszichiátriai intézetbe! Az olyan emberek mint ő az egyik nagy probléma a világgal!

2017. aug. 11. 00:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!