Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg nem kellene megszülnöm?

Tényleg nem kellene megszülnöm?

Figyelt kérdés

A párommal távkapcsolatban élek, havonta vagy kéthavonta tudunk találkozni,külföldön él. Nekem nagyon jó állásom van itthon, és őszintén annyira nem is vágyom arra, hogy összeköltözzünk. Teherbe estem tőle, és semmiképp nem vetetném el, amúgy is vágyom gyerekre, nem is lenne szívem eldobni. Tudom hogy gyakorlatilag egyedülálló anyuka leszek, de nem bánom. A párom viszont fekete, szóval félvér gyerekem lenne. Anyámék iszonyatosan ki vannak bukva, azt mondták ha meg merem szülni, nem leszek a lányuk. Ez is megrémiszt. Plusz attól félek, hogy csúfolni fogják majd később a gyerekemet. De nem akarom eldobni:(

24N

2017. aug. 5. 20:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%

Csúfolni tuti nem fogják a félvérség miatt. A szüleidet meg neked kell lerendezned.

A pároddal mi van? Ő hogy viszonyul a kérdéshez?

2017. aug. 5. 20:38
 2/18 anonim ***** válasza:
92%
nem fogják csúfolni, a félvér gyerekek gyönyörűek- viszont noha te "nem vágysz rá", hogy együtt legyetek de a kicsinek hiányozni fog az apukája, noha ezt nem tudja elmondani csak 20 év múlva.
2017. aug. 5. 20:42
 3/18 anonim ***** válasza:
66%
Az apuka mit szól hozzá? Ha megszülöd, akkor elveszted az állásodat, lesz miből eltartanod? Főleg akkor, ha a szüleid nem segítenek?
2017. aug. 5. 20:43
 4/18 anonim ***** válasza:
21%
De,csúfolni fogjàk,a gyerekek nagyon gonoszak tudnak lenni.Nekem ugyan nem lenne gusztusom egy fekete pasihoz,egyedülàllò anyuka plàne nem lennék,de ha téged nem zavarnak ezek a dolgok,carjàl màsok véleményére,szűld meg nyugodtan :)
2017. aug. 5. 21:01
 5/18 anonim ***** válasza:
51%

A fekete ferfiaknak mindenhol van gyerekuk vedekezni nem szeretnek de fizetni sem.

Gondold meg

Egyedulallo anyuka felver gyerekkel parkereses nehez lesz

2017. aug. 5. 21:12
 6/18 anonim ***** válasza:
58%
Jaj, csak remélni tudom, h nincs már sok ilyen hülye rasszista ember, gyerek magyarországon, akik csúfolnák, szerintem nincs egyébként, van már itthon is sok félvér, ázsiai, fekete, hozzászokott már mindenki. A szüleid nagyon gázosak, h nem azt nézik, h unokájuk lesz, hanem azt, h félvér.
2017. aug. 5. 21:18
 7/18 anonim ***** válasza:
87%
Pár házzal arrébb is félvér kisfiú van, még soha nem csúfolták és sok barátja van. A gyerekek nem nézik a bőrszínt, egyidős a kisfiú a fiammal, aki még rá sem kérdezett soha, hogy miért fekete a bőre, csak a szülők debilek, akik megszólják és maximum azt mondja a gyerek.
2017. aug. 5. 21:51
 8/18 anonim ***** válasza:
52%
Dehogynem kellene. Te örülsz, és ez a lényeg.
2017. aug. 5. 21:52
 9/18 anonim ***** válasza:
88%
Én azt javaslom nagyon gondold át! Itt egyáltalán nem az számít, hogy félvér lesz, hanem hogy egyedül kell végigcsinálnod. Egy kisbaba teljesen átalakítja majd az életedet és sokszor még úgy is nehéz, hogy annak a csöppségnek ott van az apukája és besegítenek a nagyszülők. Tedd fel magadnak az alábbi kérdéseket: Bírnám energiával, lelkileg, anyagilag egyedül?
2017. aug. 5. 22:23
 10/18 Norman Bates ***** válasza:
70%

En nem itellek el, biztos aranyos babad lesz :)

A gyerekek meg mindenen caufolodnak, ha nem a borszine miatt akkor mondjuk ruhaja, beszede akarmi miatt.

Szemely szerint nem vonzodom a feketekhez es orulok, hogy a babam feher lesz, de ettol fuggetlenul cukinak tartom a felvereket is, csak ne az enyem legyen.

2017. aug. 6. 00:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!