Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 39+4 napos terhes vagyok...

39+4 napos terhes vagyok készüljek szülni?

Figyelt kérdés
tegnapéjjel óta egyfolytában jön belőlem nyúlos nyálkás véres sötét barnás váladék amit menstruációs görcsök kisérnek amik pár másodpercig tartanak. az éjjel féóránként óránként 15 percenként szóval össze vissza görcsöltem de reggelre csillapodott viszont olykor olykor most is rám tör majd elmúlik.ez az izé viszont egyfolytában jön.. 3111 es méhszájat mért a doki legutóbb hétfőre vagyok kiirva meglesz a hétvégén
2010. máj. 21. 08:52
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
nekem egész nap jön az a sötét nyálkás váladék a derekam majd leszakad és időközönként be is görcsölök de az éjjelhez képest lényegesen kevesebbszer azért gondolom még várok de most néztem a tisztaságit vizes barnás folyásom is van mindezek mellett na most nemtudom hogy a magzatviz is szivároghat e a nyákdugóval egyszerre???
2010. máj. 21. 12:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Azt tippelem meglesz hétvégén:-)))
2010. máj. 21. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!