Kistarcsán fogok szülni. Lehet inni vajúdás alatt? Hogy készüljek?
Szia!
Ha legközelebb a kórházban jársz valamilyen vizsgálat folytán, "szaladj" be a szülészeti részlegre, az ott ügyelő szülésznő választ ad a kérdésedre. Én is ott fogok szülni, a második NST-vizsgálatnál meglátogattam a "kismama-részleget":) és kérdésekkel bombáztam a személyzetet.:)
39. hetes kismama
ott szültem 6 hete és én vittem magammal szőlőcukrot és ásványvizet. Nem kérdezte senki sem, hogy miért iszom vajúdás alatt. Nem mondták, hogy nem szabad. Sőt ennek köszönhetően szülés után spontán tudtam pisilni. mert nem száradtam ki közben.
Vigyél nyugodtan, úgy is szólnak, ha nem szabad.
Szia!
Én 3 hónapja szültem ott. Mindenképp vigyél magaddal szénsavmentes ásványvizet a szülőszobára, legjobb a fél literes mert szülés elött, és utánna is nagyon kell, hogy ne kelljen katéterezni. Egy kis táskába készítsd össze amit majd rád adnak szülés után, alsónemű, hállóing, betét, törölköző, és kb 2x fél liter víz+ telefon, és azt vidd be a szülőszobára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!