Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 39+4 napos terhes vagyok...

39+4 napos terhes vagyok készüljek szülni?

Figyelt kérdés
tegnapéjjel óta egyfolytában jön belőlem nyúlos nyálkás véres sötét barnás váladék amit menstruációs görcsök kisérnek amik pár másodpercig tartanak. az éjjel féóránként óránként 15 percenként szóval össze vissza görcsöltem de reggelre csillapodott viszont olykor olykor most is rám tör majd elmúlik.ez az izé viszont egyfolytában jön.. 3111 es méhszájat mért a doki legutóbb hétfőre vagyok kiirva meglesz a hétvégén
2010. máj. 21. 08:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
55%
Szia, én szülés előtt pár órával kezdtem vérezgetni..úgyhogy nem biztos, hogy jó ötlet otthon ülni:)) irány a kórház, maximum megnézik hány ujjnyira vagy nyitva és lehet hazaküldenek de nem hiszem..kitartást kívánok és sok erőt hozzá!
2010. máj. 21. 09:00
 2/12 A kérdező kommentje:
szia nem vérzek csak az is van abban a sötét barna váladékban nyákdugó gondolom ami jön belőlem nyúlos izé tegnap óta.és összehuzódásaim vannak ami elég fájdalmas néha de csak óránként félóránként jön egy.éjjszaka több volt.
2010. máj. 21. 09:26
 3/12 anonim ***** válasza:
55%
A vérezgetést én is így értettem, inkább nyálkás váladék, végül is te tudod,jobb inkább megnézetni magad, az élet nagyon törékeny és inkább biztos kezekben légy már időben, mint ,hogy otthon .Vagy legalább hívd fel az orvosodat és mondd el neki, hogy ez van, és meg mondja neked ez alapján, hogy mit csinálj.
2010. máj. 21. 09:34
 4/12 anonim ***** válasza:
55%

a nyákdugó nekem már 2 héttel korábban elment...ha elmúlik a görcs akkor ne menj...csak ha minig jelentkezik figyeld az órát

8 percesnél kórház...vagy 5 percesnél...attól függ hányadik bébi...

2010. máj. 21. 09:38
 5/12 A kérdező kommentje:
második baba és sajnos a görcsök inkább mulnak mint visszatérnének néha néha talál meg egy.a vérzés is elmult már csak nagyon sötét barna váladék jön
2010. máj. 21. 09:50
 6/12 anonim ***** válasza:
Szia4Nekem ahogy elment a nyákdugóm,másnap este megszületett a kislányom,semmiféle fájásaim nem voltak előtt.Könnyü szülést kivánok!
2010. máj. 21. 10:07
 7/12 anonim ***** válasza:
Szia! Én 39. héten szültem a másodikat. Nekem is ilyenek voltak a "tünetek". Hétfőtöl voltak ugyanígy éjszaka görcsök 20-30 percenként, de reggelre elmúltak. Kétnaponta nézett a doki, pénteken 3111 volt már a méhszájam, így megindított és milyen jól tette, mert már belekakált a babám a magzatvízbe, pedig a magzatvizet mikor nézte tiszta volt, de ugye a feje már beékalődött előbb és az előtte lévő vízből volt a minta. Mondjuk én sokat is keményedtem. Szerintem már közel vagy nagyon:) Ha van rá lehetőséged, akkor nézessed meg magadat, főleg azért, mert már a második babád.
2010. máj. 21. 10:17
 8/12 A kérdező kommentje:
tegnap nézett méhszájat akkor mondta 3111 es. vasárnap kell mennem nst re meg ask ra addig kihuzom?
2010. máj. 21. 10:24
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát azt nem tudom megmondani, hogy kihúzod-e addig:( De ha rád tör ez az izé olykor és nem múlik, akkor ne várj vasárnapig. Ez alatt azt értem hogy próbálj pihenni, (ha tudsz a másik gyermekedtől), nekem ha lepihentem zuhanyoztam jobb lett napközben, éjszaka mindig 20-30 percesek voltak. Egész nap ne görcsölgess.
2010. máj. 21. 10:34
 10/12 anonim ***** válasza:

szintén 39+4hetes vagyok.napok óta szinte egész nap görcsölget a hasam,és eléggé be is keményedik.tegnap voltam NSTn,9es az eredmény.tehát nem is vizsgáltak meg.Szombaton újra NST...

a nyákdugóm még megvan,de főleg éjjel fájdogál a hasam.Eddig erőm/energiám nem volt méregetni az időt közte,de gondolom,ha aludni nagyjából tudok tőle,akkor még nem a szülés lehet.Pedig már mindent kipróbáltam,séta napi 2x a 19hónapos fiammal,szex-amitől nem hogy erősödött,hanem elmúltak a fájások,iszom a málnalevél teát....az elmúlt 2 napban spontán székeltem,ami nem mostanában volt.

36hét óta nem néztek,akkor volt 2111 a méhszáj.Ma már a derekam is fájdogál,ha ma nem is szülök,de holnap "megpiszkáltatom" magam a dokival-nem akarom én már 24.éig kihúzni.

kitartás

2010. máj. 21. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!