Milyen a Hodmezovasarhelyi szuleszet?
szia
én ott szültem 5 hónapja.mire vagy kiváncsi pontosan?1 apás szülő szoba van és 3 másik ágy egy külön teremben.te is ott szülsz esetleg ,és ki a dokid???
Meg nem tudom.Oroshazi vagyok.De az oroshazi korhazzal nagyon elegedetlen vagyok.Ezert megprobalok most a kornyekben erdeklodni.
Minden erdekel baba/mama barat,kerhetsz valami fajdalomcsillapitot szules kozben,mellre teszik a babat egybol szules utan,kedvesek a noverek,orvosok,stb?
Szia! Én itt szültem Hódmezővásárhelyen 7 hete, ügyeletes orvosnál és szülésznőnél. Elég hosszú vajúdás volt, de kedvesek voltak velem. A szülésznő majdnem végig ott volt mellettem és beszélgettünk, mindent elmagyarázott amire kíváncsi voltam. A doktornő az nem volt velünk, csak óránként rámnézett és megvizsgált, de nem is vártam el tőle hogy ott legyen, mivel neki a többi kismamával is foglalkozni kell. A gyermekágyas osztály jó, bár csak 3 óránként láthatod a babád, amikor hozzák szopizni, de nekem így jó volt mert tudtam pihenni. Egy gondom volt csak, hogy a tudsolóba sokáig kell folyatni a vizet hogy oda érjen a melegvíz. De kaptam egy jó tanácsot, fürdés előtt negyed órával eresszem meg a vizet és akkor mikor megyek fürdeni akkor már lesz melegvíz. A csecsemős nővérek mindenről tájékoztatnak, ha megkérdezed őket, és van egy csecsemős védőnő aki mindent megmutat neked.Nekem megmutatta hogyan kell fejnem magam meg hogy kell a kézi mellszívót használni. Meg az is tervbe volt véve, hogy pelenkázunk és fürdetünk, de arra nem jutott idő mert hazaengedtek. Amúgy 5 napig vagy bent, és napi 2 vizit van. Reggel és este. A kaja nem rossz, úgy tudom, mivel én sótlan diétán voltam így az én kajámnak semmi íze nem volt. De ha nem vagy "finnyás" elég lesz a kaja, meg jó is.
Nekem tökéletesen megfelelt. Bár még nem volt összehasonlítási alapom. Az azért javaslom hogy vigyél magaddal tollat és valami olvasnivalót, bár én rongyosra olvastam a felicitas csomagból a babás könyvet, a többi időt pedig alvással töltöttem. Ami néha kevésnek bizonyult, mert néha a csecsemős nővér ébresztett hogy itt van a baby-boy szopizni.
Szia, én Oroházán szültem mind a két lányomat.
Mivel nem voltál elégedett, ha szabad kérdezenem? Esetleg az orvosokkal?
Ha akarsz priviben is írhatsz :-D
Nagyon sok mindennel volt gondom.
Most fogadtam orvost,Huhn dokit ha ismered.
2008-ban mikor szultem nem volt fogadott dokim,Szegedrol jott at ugyelni egy iszonyatossan bunko orvos,kb hentesnek mehetne el.
Viszont a szuleszno tunderi volt.Ildiko szoke haju.
Hát az a Szegedi "doki" egy nagyon gáz ember. ( már bocsánat). És az a szörnyű, hogy hétvégente még mindig ő ügyel. (most szültem télen)
Nekem a szülésznők közül egyedül a MADAMEmal (Magdika) van bajom, de őt meg nem rakják szülőszobára.
Én Patakfalvinál szültem, teljesen meg voltam elégedve vele. De Huhnnal sincs semmi bajom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!