Adtatok pénzt az ügyeletes orvosnak a szülés levezetéséért?
Figyelt kérdés
35 hetes terhes vagyok és úgyhogy lassan aktuálissá válik a kérdésem.
Szombathelyen a Markusovszky kórházban fogok szülni, ahol nem lehet orvost fogadni, mindenki az ügyeletesnél szül.
Ebben az esetben ti adtatok pénzt az orvosnak? Ha igen, mennyit?
Esetleg szülésznő, csecsemősök is kaptak valamennyit vagy valamit?
Bocsi, ha butaság a kérdés, de első baba és kicsit tanácstalan vagyok ilyen kérdésekben...
2017. jún. 8. 12:07
31/33 anonim válasza:
És akkor te olyan van, hogy 980-ra, is vissza kéred a 20-ast az ezresből...
32/33 anonim válasza:
Én kb. ezt úgy látom, hogyha szolgáltatást veszel igénybe illik borravalót adni. De ennek is vannak fokozatai, természtesen, ha valaki pofátlan, akkor nem adsz, ha meg vagy elégedve, adsz valamennyit, ha nagyon megvagy elégedve többet adsz. De ez igaz, a szobafestőre, a pizzafutárra, az ovonőre és a szülészre is.
33/33 anonim válasza:
Na igen utolsó! Erről van szó, nekem nincs bajom a hálapénzzel, HA rámbízzák, mennyire legyek hálás. De valaki ezt is előre óhajtja közölni. (Akihez be sem nézett az ügyeletes.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!