Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült mostanában valaki...

Szült mostanában valaki ügyeletesnél a Szent Imrében?

Figyelt kérdés
Azon gondolkozok, hogy nem fogadok orvost a szüléshez. Aki mostanában ügyeletesnél szült, az megbánta, érte valamilyen hátrány?

2016. jan. 16. 08:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én szeptemberben szültem ügyeletesnél. Semmi hátrány nem ért. Téraránytalanság miatt császár lett a vége. Teljesen korrekt és normális volt mindenki.
2016. jan. 16. 09:13
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszi, ezt jó olvasni.

Először akartam fogadni orvost, de egyre inkább arra gondolok, hogy mégsem teszem.

2016. jan. 16. 09:23
 3/12 anonim ***** válasza:
2013-ban szültem ott ügyeletesnél. Kár lett volna dokit fizetni, teljesen normálisak voltak. Hagytak rendben vajúdni, nem kaptam semmilyen gyorsítót, ment minden a maga útján. Első fájások éjfélkor, reggel 8-kor megvolt a baba. Szülésznőnek adtam egy tízest, orvosnak semmit. Nem keveset spóroltam összességében...
2016. jan. 16. 12:18
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is. Kezdtek meggyőzés, hogy jó döntést hozok.
2016. jan. 16. 12:28
 5/12 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy kiírtad ezt a kérdést, és a válaszoknak is. Én is oda tartozom, és pont ezen gondolkodom mostanság.
2016. jan. 18. 12:21
 6/12 A kérdező kommentje:

Az az igazság, hogy a pénz meglenne rá, de ha belegondolok, hogy fizetni kell a terhesgondozásért, általában 10ezer körül/alkalom, utána a szülésért, kb. 100 ezret, a szülésznőnek 50 körül, a csecsemősnővérnek 10 körül. Az már 200-250ezer körül van, és ebben még sem az extra 3d/4d ultrahangok, sem pedig az extra szűrések nincsenek benne.

Ezt irreálisan soknak érzem.

A Szent Imre orvosairól amúgy is jókat hallani.

2016. jan. 18. 17:44
 7/12 anonim ***** válasza:
1.vagyok. Én SZTK-ba jártam dr Paragi Péterhez aki egy nagyon kedvelt, korrekt és jó orvos. Ő a SOTE2-n vezet szüléseket, de egyáltalán nem bántam meg, hogy a Szent Imrében szültem ügyeletesnél. Sok rosszat olvastam az SZTK rendelésről, szülésről, hát én csak pozitívan tudok mindenről nyilatkozni . Egy forintot nem fizettem se terhesgondozásért, sem a szülésért és mindennel elégedett voltam. Persze lehet, hogy szerencsém is volt. A kaja viszont pocsék a Szent Imrében arra készüljetek :-D
2016. jan. 18. 19:30
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, 1. válaszoló.
2016. jan. 20. 03:29
 9/12 A kérdező kommentje:

5-ös válaszoló. Hétvégén sajna kétszer kellett menjek a kórház ügyeletére, mindkétszer más doki volt ott. (Azóta szerencsére rendben vagyok)

Mindketten normálisak, megbízhatóak voltak. Szülésről jöttek fel hozzám.

Úgyhogy ha hozzájuk, mint ügyeleteshez estem volna be szülésre, nem lett volna semmi gond.

Egyelőre tartom magam.ahhoz, hogy ügyeletesnél szülök.

2016. febr. 1. 16:35
 10/12 anonim ***** válasza:

Az ott dolgozó szülészek mind kiváló szakemberek.

Ami miatt aggódnék, az az anesztesek tömeges elvándorlása az utóbbi hónapokban. Nem vagyok biztos benne, hogy amikor a szükséges 18 helyett 6 ember van csak a munkára, akkor időben oda tudják hívni, ha szükség van rá (császármetszés, EDA, stb.).

2016. febr. 2. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!