Szült mostanában valaki ügyeletesnél a Szent Imrében?
Figyelt kérdés
Azon gondolkozok, hogy nem fogadok orvost a szüléshez. Aki mostanában ügyeletesnél szült, az megbánta, érte valamilyen hátrány?2016. jan. 16. 08:26
11/12 anonim válasza:
Én is ott fogok szülni és nem fogadok orvost. Eddig mindenkitől csak jót hallottam a dokikról és a szülésznőkről. Dokihoz SZTKba járok Dr Balogh Tiborhoz, sose adtam neki egy vasat se, és mégis nagyon normális orvos. Azt a pénzt inkább a babámra költöm. Mi amiért fizettünk az a kombinált teszt volt ( kb 11 ezer Ft-ért megcsinálja az SZTK) és a 4D babamozi (12000 Ft, totál pénzkidobás volt mert a gyerek végigaludta.)
32 hkm
12/12 anonim válasza:
Milyen tapasztalatokat szereztél azóta? Most én is ugyan ebbe a dilemmába vagyok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!