Magánorvos vagy az ügyeletes? Többi lent.
Bocsánat, kicsit hosszú lesz. Vacilálok, és a következő érvek jutottak eszembe. Kérlek, ha tudtok még, irjátok ide.
A magán nekem kényelmesebb lenne, ha pl
- nem négy ágyas lenne a szoba
- apuka is bejöhetne
- még közelebb is lenne helyileg
- a körzeti elég igénytelen hely
A saját vagy kettes szoba azért is lenne jobb, mert a körzeti helyen rengeteg a roma, a soknál is több, és gondoljatok bunkónak, de nem szeretnék egy tömött szobában az egyetlen hófehérke lenni.
Ismerősöm friss tapasztalata szerint nagyon durván lopnak, rájárnak máséra.
Tudom, ez nem sok érv, és azt a pénzt költhetnénk a babára is..
Nagyon önző lennék, ha ezt választom?
Van rá pénzünk, de pontos árat nem is tudok. Ez csak a szülésre vonatkozna, kezelésekre nem.
En vip szobát akarok, ha lesz hely úgyis megkapom, ha nem lesz hely meg az osztályvezető is lehet a dokim, úgyse raknak ki senkit miattam.
Első genetikai UH-t kombinált teszt formájában csináltattam meg, ott megkérdeztem a genetikust, hogy esetleg a második genetikai UH-t is lehet-e, úgyhogy az is ott lett meg. Szóval a nagy UH-k nem 2 perces hanyag UH-k voltak, nekem ez nagyon fontos volt.
Első szülésnél az orvosom munkája kb 5 perc volt, mert a többi résznél nem volt ott, ehhez képest borzasztó drága volt. Ebből én nem kérek mégegyszer. Most ügyeletesnél akarok szülni. Igaz akkor intézett nekem elviselhető szobát, de most meg ha egy hétig vagyok vip szobában is olcsóbban megúszom, mintha fogadnék orvost a szüléshez.
Szóval én az ügyeletes mellett tettem le a voksom, az indokaidat 100%-ban átérzem, de van még jobb megoldás a szoba ügyre.
Nalunk eleve 2 agyas szobak vannak.
Roma itt is van boven,de ezt megoldjak az osztalyon.magyar melle magyar,roma melle roma megy.3x szultem,egyszer sem hallottam vegyesparosrol.
Egy eve a 3. Gyereknel a terhesseg alatt megismerkedtem egy anyukaval.o is a 3.at varta,jo baratnok lettunk,es mikor kiderult,hogy egy napra raktak az orvosaink program csaszarra,megkertuk oket,hogy had legyunk egy szobaban.igy is lett.
Szerintem ha ki tudjatok fizetni,es te ugy erezned magad jobban,akkor menj maganba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!