Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Valaki valami biztatót a 2....

Valaki valami biztatót a 2. dik szülésről?

Figyelt kérdés
Az első szülésem idított volt de nem lett jó a vége mert a kicsi 3 napig nem volt velem, Hamar lement mindössze 6 óra volt de kegyetlen órákat éltem meg mivel oxit kaptam 3-at csepegtetőt 2 karomba, és igy sem nyiltam, csak akkor ha a doki kézzel nyitott de az is katasztrófa volt! Rettentően félek hogy megint baj lessz.
2017. jan. 22. 15:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Szia. Első szülésemnel én sem nyiltam.. Kaptam oxitocint, méhszáj érlelőt, de igy is tobb mint 24 orat vajudtam... Másodiknál eléggé féltem mi lesz.. De bementem a kórházba 5-6 perces fájásokkal fel hatkor es 8.40 -re meg is szuletettett a kis tündérkém. Gyors könnyű szülés volt. A szervezetem mar profi mod tudta mi a teendője 😉 a vajudasi időben is egesz kiegyensúlyozott maradtam es gyorsan elrepült az idő. Csak bizz a testedben.. Amin elsőnek keresztül ment hidd el menni fog😉 könnyű es komplikáció mentes szülést kívánok Neked.
2017. jan. 25. 04:41
 22/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi bíztatásokat, most ugy néz ki hogy császár lesz 36 hetes vagyok és nemtud a picilányom megfordulni még mindig ül :( de remélem igy is minden rendben lesz :)
2017. máj. 28. 11:59
 23/24 anonim ***** válasza:

Még megfordulhat. Ha nem, annak oka van, pl rövid a köldökzsinór, és akkor tényleg jobb a császár.

A negyediket császárral szültem én is, szintén farfekvés miatt. Nem mondom, hogy hú, de jó volt, de ki lehetett bírni. A lényeg a baba egészsége!

Minden jót, és majd írj, mi lett a vége. Szeretem, ha egy történet be van fejezve itt 😀.

2017. máj. 29. 11:55
 24/24 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkepp megirom hogy mi lesz :)
2017. máj. 31. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!