nekem ugyan császárom volt, de ha simán szülök, akkor sem engedtem volna be a férjem, szerintem nem nekik való látvány, persze tisztelet a kivételnek, az én párom mondjuk nem is bírta volna, alapból rosszul van a kórházban, sokaktól hallottam, olvastam, hogy voltak utána problémák szexuális téren, sokáig tartott mire javult a helyzet, meg hallottam nyilván olyat is, akinek életre szóló élmény volt és soha ki nem hagyta volna, embere válogatja...
2016. nov. 16. 09:42
2/22 anonim válasza:
Párom hatalmas élménynek élte meg. Majd a többire is beszeretne jönni. Az elején kicsit izgult, hogy mi lesz ha rosszul lesz, de a fejem mellett ült, nem látott semmit. Sőt még a köldök zsinórt is elvágta. A szülés után már mindenkinek elmesélte, hogy mekkora élmény volt. Nekem is jó volt, hogy ott velem. Nem fogjátok megbánni ha apás szülés lesz. :)
2016. nov. 16. 09:52
3/22 anonim válasza:
Nalunk pont mint a 2es valaszolonal :) most varjuk a masodikat es elso mondata az volt hogy tuti benn lesz a szulesnel :)
2016. nov. 16. 10:00
4/22 anonim válasza:
Változó, hogy melyik férfi, hogy bírja az ilyesmit.
Én anyukámmal fogok bemenni, a férjem kísér minden vizsgálatra, tök lelkes, de nem bírja az ilyesmit. Meg elég konzervatívan gondolkodunk sok szempontból, szerintem és szerinte is férfinak (legyen az az apuka) nincs helye benn (az apás szülés ~ 15 éve divat, megengedett), persze kivétel az orvos. Szóval nálunk nagy egyetértés van erről. Nem ettől lesz valaki jó apuka, hogy elvágja a köldökzsinórt. :) Persze ez csak a mi véleményünk.
A véleményem, hogy a kettőnk gyereke, ketten akartunk, mindketten benne voltunk a létrejöttében, mindketten nyakig benne vagyunk a nevelésében is. Miért pont a világrajövetelből zártam volna ki?
2016. nov. 16. 10:07
7/22 anonim válasza:
A véleményem,hogy döntsön a férfi.
Én kérdeztem mit akar. Benn akart lenni. Benn volt végig és sokat segített nekem. Kérdeztem mi a véleménye utólag. A lepény u.dorito,de ennyi. Bár szex még nincs,jövöhét hétfőn megyek a dokihoz a hat hetes kontrollra,de azért ez az van már,és semmi gondot nem tapasztaltam a vágyait illetően. A következő babánál is benn lesz szerintem.
2016. nov. 16. 10:10
8/22 anonim válasza:
Itt sincs általános szabály nyilván.
Nekünk jó volt. A férjem nagyon büszke volt magára utána (nem nagyképűen, hanem olyan édesen). A nagynál ő vágta el a köldökzsinórt is (a kicsinek a nyakán volt, ott az orvos).
Nekem is jó volt hogy ott volt. Őt simán megkértem bármire, egy idegennel szemben gátlásosabb lettem volna.
2016. nov. 16. 10:20
9/22 anonim válasza:
Az én véleményem is az, hogy döntsön a férfi, hogy mit bír a "gyomra" és nem árt felkészíteni, hogy mi történik odabenn pontosan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!