Mi a véleményetek az apás szülésről?
Figyelt kérdés
2016. nov. 16. 09:39
21/22 anonim válasza:
Az én véleményem is az, hogy ezt a párodnak kell eldöntenie mit bír :) A férjem pl ki nem hagyta volna, és mindenben segített nagyon büszke voltam rá. Látta mit éltem át és azt mondta, hogy eddig is megbecsült, de ezek után.... :) A következő babánknál is bent lesz velem. Azért aki azt írta, hogy a fejénél volt és semmit nem látott szerencsés, de nem az az általános szerintem..engem mozgattak jobbra balra, zuhanyoztam közben, labdán ültem, kitolásnál is azért látszanak ott a dolgok, vér stb. De ha a párod nem érzékeny rá semmi gond nem lesz. Amikor a doki elkiáltotta magát, hogy már látszik a kis buksija, a férjem rohant megnézni :D Ne aggódj utána nem ez fog rólad eszébe jutni. Mi azóta is imádjuk egymást...sőt! :)
22/22 anonim válasza:
Az én párom is bent volt, sőt ő látott ezt-azt is, nem undorodott meg tőlem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!