Mi a véleményetek az apás szülésről?
Szerintem az apának kutya kötelességének kellene lennie ott lenni végig és támogatni a nőt aki éppen az ő gyermekét készül a világra hozni.
Mindkétszer bent volt a párom, bent akart lenni. Jó is volt így, vajjúdás közben legalább nem voltam egyedül, a másodiknál amíg engem varrtak odaadták neki a babát, számomra az ahogy ott beszélgetett a fiával hogy miket fognak majd együtt csinálni sokkal nagyobb emlék mint amikor születése után rám tették
Nekem az a véleményem, hogy ennél a nagy pillanatnál joga van ott lenni, ha szeretne, az ő gyermeke is világra jön, nem csak az enyém :) Szíve joga úgy is dönteni, hogy nem akar bent lenni, de sosem fosztanám meg ettől, ha szeretné. Itt is vannak ám kompromisszumos megoldások, pl végig fej mellett marad, de a kibújásnál mégis ott van, köldökzsinórt vág el, stb.
Szóval én az apukára bíznám a döntést!
"Szerintem az apának kutya kötelességének kellene lennie ott lenni végig és támogatni a nőt aki éppen az ő gyermekét készül a világra hozni."
És, ha én mint kismama nem szeretném? Nem minden nő akarja, hogy ott legyen, és nem azért, mert rossz a kapcsolatunk vagy hasonlók.
Szerintem ezt a döntést közösen kell meghozni, abszolút személyiség függő, hogy ki mit gondol, érez ezzel kapcsolatban. Erőltetni egyik félt sem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!