Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a véleményetek a tervezett...

Mi a véleményetek a tervezett hüvelyi szülésről?

Figyelt kérdés

November 23-ra vagyok kiírva, de az orvos azt mondta hogy ha vasárnapig nem indul meg akkor egy kis segítséggel vasárnap meg is szülhetek.

Mi a véleményetek erről?

2016. nov. 17. 12:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem minek kellene a kiírást MEGELŐZŐEN indítani?

Vasárnap ügyel a dokid?

Én is 23-ra vagyok kiírva amúgy, és akkor szülök, amikor jönni akar a baba...

2016. nov. 17. 12:32
 2/18 A kérdező kommentje:
Igen, akkor fog ügyelni.
2016. nov. 17. 12:36
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Bele ne menj. És te ezért még fizetnél is, hogy munkaidejében indít???

Komolyan, az ilyen orvosokat eltiltanám a praktizálástól!

Az a baba majd elindul magától, amikor elég érett rá. Felesleges a kiírt nap előtt zaklatni. Sőt, ha nincs semmi gond, akár még 2 hetet is várnak kiírt után.

Szóval bele ne egyezz!!!

2016. nov. 17. 12:38
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem járulnék hozzá, ha a babával és velem minden rendben. Semmi esetre.

Az orvosodat meg nem véleményezem, mert cifra lenne, és végső soron vele fogsz szülni...

2016. nov. 17. 12:39
 5/18 A kérdező kommentje:
Én csak a méhlepény miatt aggódom mert a 36. héten már 3 fokban érett volt. Nehogy veszélyes legyen a picire.
2016. nov. 17. 12:40
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha eljött az ideje, akkor beindul magától. A szülés 3-4-es lepénnyel indul.

Lehet hogy ki sem húzod addig, szombaton és vasárnap is kettős front lesz.

Én akkor sem indíttatnék...

2016. nov. 17. 12:47
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nehéz és nagyon fájdalmas, mert nulláról kell indulj. Nekem pokol volt. Alapvetően pár órás szüléseim voltak, de az utolsó tényleg egy 13 órás rémálom volt. Igaz, volt oka az indításnak, de te nem ezt kérdezted.
2016. nov. 17. 12:58
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne engedd, ha nincs más oka csak az, hogy az orvos akkor érne rá.

Én az elsőnél így csúsztam bele egy sürgősségi császárba.

Március 17. volt a terminus, a doki rádumált, hogy az ünnepi hosszú hétvége miatt hadd indítsa be 14-én. Hülye voltam, elhittem,hogy az nekünk jó lesz. Burokrepesztés, oxitocin, aztán EDA. Nem haladt a vajúdás (még nem szeretett volna kijönni a lányom), az oxitól elkezdett esni a szívhangja, így műtét lett.

Nem jó az ok nélkül indított szülés, mindenféle komplikációk lehetnek (nem biztos, hogy lesznek, de nagyobb az esély, mintha menne minden a maga útján)

2016. nov. 17. 13:06
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha egészségügyi indoka lenne, akkor belemennék. De azért nem, mert akkor ügyel a dokim. Mondjuk az én orvosom ilyet fel se vet.
2016. nov. 17. 13:10
 10/18 anonim ***** válasza:
42%
Ezért nem volt fogadott orvosom és így is mindenki emberként bánt velem, csak ez itthon totál megszokott... Tény hogy nem fog már mulni semmi azon a pár napon, de ez akkor is gáz.. Nekem programozott császár volt túlhordás miatt és semmi nem lett amiatt mert elöbb jött mint akart volna..
2016. nov. 17. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!