Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a véleményetek a tervezett...

Mi a véleményetek a tervezett hüvelyi szülésről?

Figyelt kérdés

November 23-ra vagyok kiírva, de az orvos azt mondta hogy ha vasárnapig nem indul meg akkor egy kis segítséggel vasárnap meg is szülhetek.

Mi a véleményetek erről?

2016. nov. 17. 12:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%

Én 22.-ére vagyok kiirva és nekem holnap kell bemennem szülni ha ma nem lesz semmi se.

Furcsa nekem is a dolog, valahol meg nem is bánom hogy vége lesz, 2. baba ettől függetlenül nagyon bizom benne hogy beindul magától. Viszont 2 ujjnyira nyitva is vagyok, ezért inditja meg, a méhlepény is II.fokban érett volt a 35.héten,34-36 hétig bent voltam a kórhában visszatartáson. Ha nem ilyenek lennének az értékeim akkor én se biztos hogy hagynám.

2016. nov. 17. 13:47
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

11-es, ez is furcsa.

Barátnőm 5 hetet töltött a kórházban visszatartáson. a 36-on kiengedték, terminus túllépéssel szült...

2016. nov. 17. 13:52
 13/18 A kérdező kommentje:
Hétfőn vizsgált az orvos és azt mondta semmi jele a szülésnek. 3000 a méhszáj értékem. Akkor kérdezte hogy mikor akarok szülni. Mondtam hogy nekem mindegy, gondolván hogy úgysem én döntöm el. Ekkor hozta fel hogy vasárnap beindítja. Akkor örültem hogy jövő héten már biztos lehet babázni, de ahogy közeledik az idő egyre jobban kételkedem hogy biztos hogy jó ez neki?! Hiszen ha eljön az idő úgyis beindul magától a szülés, nem szeretném siettetni. Ha eddig nem történt semmi annak jó oka van. Biztos jól érzi magát még odabent.
2016. nov. 17. 14:06
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Zárt méhszájjal végképp ne indíttasd!

A 37-i vizsgálaton én is zárt voltam ,még.

Nekem nem az első babám, és hidd el, sokkal jobb, ha magától megy...

Az orvosod meg nem kötelezhet erre.

(Arról nem is beszélve, hogy a zárt méhszájas indítás még brutálisabb, ha már nyitott, akkor burkot repesztenek...)

2016. nov. 17. 14:11
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az első babám zárt méhszájas indítás volt (oka volt, előtte már voltam oxy terhelésen is, de semmi, a babának meg már nem volt jó). 15 órás vajudás után lett meg, brutál volt. A második 2 újjnyis indítás volt (itt is oka volt), 2,5 óra alatt meglett. Mind a kettő a 39ik héten volt.

Én nem hiszem, hogy engedném. Attól is függ, hogy te hogy érzed magad, de nyilván szültek már így sokan. Baja már nem lesz, de jobb lenne, ha magàtól jönne.

2016. nov. 17. 14:28
 16/18 anonim ***** válasza:

Hát... Elvileg az nem jó. Könnyen lehet császár a vége. Ha ezt nem bánod akkor persze indítsa.

Könnyű szülést!

35hkm

2016. nov. 17. 16:58
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Bele ne menj!! Nekem fogadott szülésznő zárt méhszájjal kézzrl tágított 5 nappal előbb, beleegyezésem nélkül, mert 1 hét múlva elutazott. Volt ott minden.. burokrepesztés, oxi, szb. 10 óra után császár, de nagyon megszenvedtem addig. Dokim sem tudott róla, most ugyanazzal a dokival, más szülésznővel első fájástól számolva 5 óra alatt természetes úton meglett a tesó. Össze sem hasonlítható a két szülés.
2016. nov. 17. 20:37
 18/18 A kérdező kommentje:

Ma voltam orvosnál és nem tudta megindokolni hogy miért akarja beindítani. A méhszáj 1 ujnyira nyitva és 30-as fájásokat mutatott az nst.

Eléggé fáj a hasam. Az is lehet hogy hétvégén magától meglesz. :-)

2016. nov. 18. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!