Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Baja es környékén? Császáros...

Baja es környékén? Császáros szülésről?

Figyelt kérdés

Császáros leszek, Mohácsi az orvosom, de egyenlore nem beszeltuk meg hol lesz a csaszar.

Valakinek van tapasztalata Baján vagy Mohàcson? Meg ùgy alapbol erdekelnènek tapasztalata a császáros szülèsről?

Tenyleg olyan szörnyű?? Kicsit fèlek.

2016. dec. 22. 00:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
6 évvel ezelőtti tapasztalatom van, az is érdekel?
2016. dec. 22. 07:57
 2/13 A kérdező kommentje:
Persze! :)
2016. dec. 22. 09:25
 3/13 anonim ***** válasza:
Mohács nagyon szuper! Csak ajánlani tudom.
2016. dec. 22. 09:56
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

#1 vagyok.

6 éve született a kisfiam császárral.

Nem volt orvosom (vagyis aki volt, az nem vállalt szülést), 4 hetet feküdtem bent toxémiával. A dokim döntött az indítás mellett, és így magas vérnyomással is megpróbáltuk spontán. tehát nem császárnak indult.

KL dr indított, MT dr repesztett burkot, KI dr és N(?) dr volt velem a szülőszobán, végül BE műtött sürgős császárral (altatásban), KI és PO asszisztálásával.

Hogy mennyire szörnyű? Viszonylagos. Nem kell szépíteni, félbevágnak. Viszont az eredmény kárpótol mindenért, még ha nem is azonnal, hiszen nincs meg a hüvelyi szüléssel járó megkönnyebbülés-érzés és eufória.

Amíg csövek lógtak belőlem, addig az egész világ ellenem volt. A drain-ek kihúzása után nagyságrendekkel javul minden.

4. nap lett tejem, meg újra magas vérnyomásom :o így aznap pont nem kaphattam meg a babát.

7. nap mehettünk haza. tegnapelőtt 6 éve.

mindenesetre azt tudni kell, hogy a császár egy nagyműtét. komoly műtét. én örülök, hogy megkaptam a lehetőséget, hogy ne az legyen. és legközelebb minden erőmmel azon leszek, hogy elkerüljem újra.

2016. dec. 22. 13:14
 5/13 A kérdező kommentje:

2# koszonom.:)

3# szinten koszonom, hogy leirtad a torteneteteket! Egy kerdes, ha meg itt vagy. Hany ora utan állítottak fel? Úgy hallom mindenhol más a protokoll

2016. dec. 22. 17:59
 6/13 anonim ***** válasza:
13:50kor született a kisfiam és másnap reggel állítottak lábra.
2016. dec. 22. 22:23
 7/13 A kérdező kommentje:
BE= Bárdos Erik? :)
2016. dec. 23. 17:28
 8/13 anonim ***** válasza:
igen :)
2016. dec. 23. 22:30
 9/13 A kérdező kommentje:
Csodálatos orvos! :)
2016. dec. 23. 23:15
 10/13 A kérdező kommentje:
Sokaig jartam hozza, de Mohacsra iranyitott, azt mondta az az orvos "okosabb" az en ugyemben. De 16eves koromtol tavalyig hozzájártam.:)
2016. dec. 23. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!