Egy császáros szülés és egy missed ab után már nem kaphatok oxitocint egy közelgő-remélehetőleg- természetes szülésnél ugye?
Nem értem miért ne kaphatnàl oxitocint?
Hajrà,remélem sikerül megszülnöd,drukkolok. Az orvosoddal beszéld meg egyébként, az a tutu.
En ugy tudom, hogy aki csaszar utan probalkozik a huvelyi szulessel, az nem kaphat oxitocint. De amugy nem is kell, termel annyit a szervezeted, amennyire szukseg van.
Sajnos a tobbiben nem tudok segiteni, de sokan vannak ezen az oldalon, akiknek sikerult csaszar utan a huvelyi szules, hatha megtalaljak ezt a kerdest. Egyebkent a van egy facebook csoport, azt hiszem VBAC, ezt nagyon szoktak ajanlani. Sok sikert kivanok! Majd ird meg par het mulva, hogy sikerult!
Heged milyen? Orvos mit mond? Megbeszélted vele, hogy vabac-ot szeretnél?
Oxit ha a heged rendben van, kaphatsz, ha szükség van rá.
Ha kordában van tartva a cukorérték diétával/inzulinnal (nem tudom, milyen mértékű nálad), akkor semmit nem befolyásol.
De ne várd, hogy magától mondjon dolgokat, hanem KÉRDEZZ.
hatos,én az oxitól szenvedtem az elsőnél,erről ennyit..
Többféle véleményt/protokollt láttam erről,én mikor anno vbac-t kezdtem emlegetni a dokimnak,ezzel kezdte,h akkor nem kaphatok oxit..(én meg gondoltam,h hála Istennek...)
Nálam is kialakult diab. a második terhességnél,de szülhettem simán,azzal a kitétellel,hogy nálam nem lesz olyan szülés közben,hogy "várunk még,hátha"..tehát a legkisebb eltérésnél tol a műtőbe,ez számomra is teljesen rendben volt,hiszen az életünket azért nem kockáztattam volna...
Most a harmadikat várom,és szóba sem került a császár egyelőre,sima szülésre készülünk.
Ez hülyeség!
Nem kontraindikált sem az EDA sem az oxi.
23hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!