Van köztetek olyan, aki az elsőt császárral, a másodikat természetes úton szülte?
Nekem az első babám császárral született (nem volt esély term. úton való szülésre, nem én akartam a császárt), de mostmár szeretnénk kistestvért neki és ha az újabb terhességem zökkenőmentes lenne, akkor remélem mehet a sima hüvelyi szülés, és tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Minden érdekelne, hogy mennyivel volt kellemetlenebb vagy épp fordítva, hogy a császár hegével volt e valami probléma, hogy a tej könnyebben indult e, stbstb.
Köszönöm :)
A barátnőm vbac-vel szült nemrég, 2 év van a gyerekei között. A kórházukban van egy teszt, amin pontokat lehet elérni, hegvastagság stb. és az alapján döntik el, engedik-e hüvelyi úton szülni.
Őt kérdeztem a dolgokról, a szülése szörnyű volt, egy vérengzés, a császárból könnyebben felépült, de nagyon akart hüvelyi úton szülni és azt mondja, megérte. A tej megindulásában nem tapasztalt különbséget, a hegével nem volt gond.
Termeszetes-csaszar-termeszetes
Hat annyi h nem kaptam fajdalom csillapitast h erezzem ha valami nem stimmel illetve kicsit visszafogtak h ne rohamleptekbe jojjon a gyerek
De a tobbi ua. olyan volt
3év 3hónap van a gyerekek között.Első császár téraránytalanság miatt,második vbac.
Közvetlenül szülés után jobb volt a természetes,viszont a hüvelyem végigrepedt emiatt hosszabb volt a gyógyulási idő mint császárnál.
Császár után nem akartam több gyereket sokáig,szülés után akár azonnal szerettem volna másikat 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!