Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Titeket nem idegesitenek az...

Titeket nem idegesitenek az osanyak, akik szinte lenezik a nem termeszetes uton szulo noket?

Figyelt kérdés
azokra gondolok, akik azt hangoztatjak, hogy " ha akarod, meg is tudod szulni termeszetes uton a babat, rajtad mulik csak, minden fejben dol el".....blabla

2016. máj. 28. 17:00
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
76%

Az ilyen típusú emberek mindenre ezt mondják. Nekem a PCOS IR- es meddőségemre mondják, hogy a fejemben van az egész és amint megnyugszom meg eldöntöm, hoyg nem vagyok beteg nem is leszek. :S

Idióták. Csak mert ők szerencsések és nem volt probléma a szülés alatt és nem volt szükség életmentő műtétre, akkor már azt hiszik joguk van osztani az észt.

2016. máj. 28. 17:05
 2/28 anonim ***** válasza:
70%
szerencsére élőben nem barátkozom hasonlókkal, az itteni véleményük meg nem érdekel. inkább szomorúnak tartom, hogy valahogy sose arról vitatkoznak, jó volt-e a Picasso kiállítás az MNG-ben...fura, mi?
2016. máj. 28. 17:09
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szerencsém van, nem találkoztam ilyennel, pedig a családban csak én szültem császárral, húgom, unokatesóm, sógornőm természetes úton szültek.

ráadásul mindkét fiam inszeminációval fogant, de nagyon megértő volt mindenki, egy emberként drukkolt a környezetem.

Idegen emberek véleménye pedig nem érdekel....

2016. máj. 28. 17:10
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem idegesítenek. Szelektív a hallásom. :)

Bár nálam nem a szülés módja hanem a szoptatás volt a gond, nem volt tejem. A környezetem azt mondta felnő tápszeren és ugyanolyan egészséges lesz. De volt aki elkezdte mondogatni, hogy aki tényleg akar szoptatni az tud.. mondom oké. Nem voot kedvem belemenni. Nen idegesített, eléggé szar volt nekem is hogy így sikerült és nem voltam kíváncsi a hasonló véleményekre. Elengedtem a fülem mellett őket.

2016. máj. 28. 17:21
 5/28 anonim ***** válasza:
79%
Nem, egyáltalán nem. Felnőtt nő vagyok, magasról teszek a véleményükre. Nem attól lesz jó anya valaki, hogy szül /szoptat /hordoz/együtt alszik/otthon oktat/stb
2016. máj. 28. 17:23
 6/28 anonim ***** válasza:
77%
Ősanyázni valakit a nézetei miatt pont olyan sértő, mint ahogy ők lenézik a másképp gondolkodókat.
2016. máj. 28. 17:24
 7/28 anonim ***** válasza:
82%
6ossal értek egyet. Semmivel sem szimpatikusabb a kérdező, mint az általa lenézett és szidalmazott nők csoportja. Nincs benned több empátia, mint bennük. Önkritika kellene puffogás helyett! Más szemszögből nézed az életet, de pont olyan primitíven, mint azok, akik megsértettek valamiért.
2016. máj. 28. 17:30
 8/28 anonim ***** válasza:
77%

ha ezen idegeskednék, akkor idegeskedhetnék azon, akik lenézik azt, aki cumit ad a gyermekének, vagy aki nem vesz neki tabletet 5 évesen, vagy idegeskedhetnék azon, aki lenéz amiért én nem költök naponta vagyonokat ruhára, kozmetikusra, fodrászra és még sorolhatnám.

mindenki éljen saját belátása szerint, hogy ki mit gondol, teljesen lényegtelen. én elégedett vagyok az életemmel, az értékrendemmel, és igazol, hogy az életben szinte bármibe fogok, azt siker koronázza. innentől nincs min idegeskednem..ha más másként gondolkodik, valószínű ő nem gondolkodik jól, legalább is nem velem kapcsolatban.

2016. máj. 28. 17:34
 9/28 anonim ***** válasza:
88%
A császar miatt nem szólt meg senki, viszont a szoptatás miatt igen...Volt olyan, akivel emiatt romlott meg a kapcsolatunk, annyira szajkózta nekem, hogy fejben dől el, és minden nő tud szoptatni és arra lett csinálva a testünk, hogy szoptassuk a gyerekünket, stb. Egyszerűen nem értette meg, hogy bármit csináltam egyszerűen nem volt tejem. Hiába szedtem, ittam akármit, tettem mellre, fejtem naphosszat, akkorsem volt! Ne mondja nekem senki, hogy ez fejben dől el, mert az egyszerűen idióta. Annak olyan szerencséje volt, hogy volt teje és elhitette magával, hogy azért mert ő akart szoptatni, hűű de jó anya. Hát gratulálok...El van ájulva magától, hogy tudott szoptatni, de egy légzésfigyelőre sajnált 10 ezret, annyira jó anya..
2016. máj. 28. 18:26
 10/28 anonim ***** válasza:
32%
Nem vagyok ősanya, de bevallom lenézem azokat, akik a pozitív teszt után azonnal császárt témáznak és keresik a kibújót -szembemennek a természettel. A születés folyamata fontos dolog anya-gyermek szempontból is. A nyafogós nőket nem bírom.
2016. máj. 28. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!