Titeket nem idegesitenek az osanyak, akik szinte lenezik a nem termeszetes uton szulo noket?
Az ilyen típusú emberek mindenre ezt mondják. Nekem a PCOS IR- es meddőségemre mondják, hogy a fejemben van az egész és amint megnyugszom meg eldöntöm, hoyg nem vagyok beteg nem is leszek. :S
Idióták. Csak mert ők szerencsések és nem volt probléma a szülés alatt és nem volt szükség életmentő műtétre, akkor már azt hiszik joguk van osztani az észt.
Nekem szerencsém van, nem találkoztam ilyennel, pedig a családban csak én szültem császárral, húgom, unokatesóm, sógornőm természetes úton szültek.
ráadásul mindkét fiam inszeminációval fogant, de nagyon megértő volt mindenki, egy emberként drukkolt a környezetem.
Idegen emberek véleménye pedig nem érdekel....
Nem idegesítenek. Szelektív a hallásom. :)
Bár nálam nem a szülés módja hanem a szoptatás volt a gond, nem volt tejem. A környezetem azt mondta felnő tápszeren és ugyanolyan egészséges lesz. De volt aki elkezdte mondogatni, hogy aki tényleg akar szoptatni az tud.. mondom oké. Nem voot kedvem belemenni. Nen idegesített, eléggé szar volt nekem is hogy így sikerült és nem voltam kíváncsi a hasonló véleményekre. Elengedtem a fülem mellett őket.
ha ezen idegeskednék, akkor idegeskedhetnék azon, akik lenézik azt, aki cumit ad a gyermekének, vagy aki nem vesz neki tabletet 5 évesen, vagy idegeskedhetnék azon, aki lenéz amiért én nem költök naponta vagyonokat ruhára, kozmetikusra, fodrászra és még sorolhatnám.
mindenki éljen saját belátása szerint, hogy ki mit gondol, teljesen lényegtelen. én elégedett vagyok az életemmel, az értékrendemmel, és igazol, hogy az életben szinte bármibe fogok, azt siker koronázza. innentől nincs min idegeskednem..ha más másként gondolkodik, valószínű ő nem gondolkodik jól, legalább is nem velem kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!