Titeket nem idegesitenek az osanyak, akik szinte lenezik a nem termeszetes uton szulo noket?
ma 18:37
16 óra vajudás után biztos én akartam sürgősségi császárt, hogy fel se bírjak állni utána...
engem az idegesít,, hogy több császáros ismerős leősanyéázza a természetes úton szülőket és meg vannak róla győződve, hogy elítélik őket amiért császárral szültek.
itt is ez megy hétről-hétre, nem értem, hogy aki császáros, az miért kreál magának ilyen baromságot. elhiszem, hogy rossz volt, de a gyerek a lényeg, nem a kijárat :)
Miért érezted sértőnek, hogy ha vadidegenekről van szó?
Nem tud mindegy lenni a véleményük? Egy ilyen intim dolog, mint a szülés nem lehet kritika tárgya, szerintem. Senkinek nincs joga a másik testét ilyen mélységében kritizálni. Ahogy nem minősítjük egymás egyéb intim tevékenységét sem, ezt sem kéne. Én úgy gondolom, hogy mások véleménye ebben nem lehet mérvadó, az én testem, az én működésem, az én érzéseim, esetleges elakadásaim stb. nem véleményezhetők külső ránézéssel. Még a jelen levők sem tudhatják, min mentem keresztül. Akkor idegenek pláne nem.
Egyetértek a 16-os válasszal!
De! Tény h az első 2 hónapban nekem sem esett jól mikor kérdezték a szülésről ( bolt gyógyszertár stb) szóval nem közvetlen ismerősök és mikor elmondtam h császár volt 1-2 azért egyből úgy kezdte " Nem érzem mostanában miért választják a könnyebb utat" stb....
Aztán ahogy a baba nőtt már nem is merült fel ez a dolog sehol.
Sajnos ez a megítélés tényleg azon nők miatt van, akik félnek a természetes szüléstől, így inkább fizetnek azért h császározzák őket.
Nem kell az ilyeneket magadra venni. Ennyi.
Idegenek véleménye nem érdekelt sohasem. De sajnos a saját anyám ilyen. Ő mindent jobban tud. Neki mindhárom szülese könnyű volt, nem fájt a gatmetszes sem. Szoptatott minket 1 éves korukig. Ő mindent tökéletesen csinált. Ha valakinek nem így sikerül arról csak ő tehet. Mert fejben dől el.
Na nekem lett egy 20 órás vajúdásom,EDA-val, 4 hónapig tudtam csak szoptatni...
Na tőle kaptam a kioktatást.
Ez szarul esett. a férjem vigasztalt.
Most már nem érdekel, most várom a második babát és be sem fogom engedni az első időkben.
Szerintem egy hormonokat tulfutott, kialvatlan, aggodo anyat ilyenekkel traktalni bunkóság. Főleg úgy véleményt nyilvánítani hogy senki sem kérdezte.
Teljesen más ha valakitől kérdezek.
"Ő mindent tökéletesen csinált"
Mivel közel sem akarod engedni, annyira mégsem tökéletes anya. Esetleg beszélhetnél vele erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!