Csaszaros szulés Baja városban?
igaz, lassan 6 éve már... de én rosszat nem tudnék egyik orvosról sem mondani. Persze azóta volt személyi változás több is.
a gond azzal van, hogy eleve így állsz hozzá. mér elkönyvelted, hogy bunkó az orvos és hanyag. nem gondolnám jónak, ha ezt bmilyen szinten is látnák/éreznék rajtad.
Az h tartok valamitol es h elkonyveltem nem ugyanaZ kedves masodik vàlaszolò.
Ettol en meg nem fogok ugy viselkedni, ahogy nem illik vagy esetleg bunkòzni.
Altalaban mosolygos vagyok es kedves, meg a bunko kollegaimmal is. Szoval okot nem adok.
6 ev sok ido azota biztosan vàltozott jòpár dolog.:/ de ment a zöldkèz.
6 év igen sok idő. azóta változott az épület, és volt néhány személyi változás. de nem sok. akiknél én szültem, ill. akik ott voltak körülöttem, azok jelentős része vmilyen formában még mindig itt van (kivéve a 2 fiatal orvost: Péter Oszkár és Nagy Laci illtőleg a nővérek között is volt természetesen cserélődés).
Ha konkrét orvosra volnál kíváncsi, akkor könnyebb lenne írni. Általánosságban nem megy.
Nyilván, ha pcs-ra készülsz, akkor a műtő orvos is tudható...
"Engem a Karasz doki műtött"
mázlista!
Mit nem adtam volna azért, hogy ő műtsön!
"Nincs konkret orvos eddig. Csak altalanossagban erdekelnek tapasztalatok. Jok es rosszak. Főkèpp h jol dolgoznak e a mutosok.:)"
műtősők között vannak vicces figurák :) de nekem konkrét emlékeim a műtéttel kapcsolatban nincsenek róluk, mert altattak.
Engem Bárdos dr műtött, minden teljesen rendben ment, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy eléggé girbe-gurba lett a vágás :o mondjuk ezt betudom annak, hogy sietni kellett, és én sem voltam éppen topon.
Péter dr és Kovács dr asszisztált hozzá.
Kovács nagyon jó orvos, és abszolút normális, csak jót tudnék mondani róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!