Császáros szülés után mennyi idővel húzódik vissza a has?
Genetika kérdése....
Nekem is kb 2 hónap alatt visszament eredetire, unokahugomnak még most is van pocakja ( fél éve szüllt)
10 nappal szülés után mentem dokihoz, akkor még átadták a helyet a villamoson, úgy égett a fejem, hogy el is fogadtam 😁
Olyan 2 hónap kellett, hogy egyértelműen ne terhesnek nézzek ki.
Mondjuk én 15 kilót híztam és mindig először hasra hízok.
Most múlt a napokban 10 hónapos a kicsi, most vagyok pontosan annyi kg, mint terhesség előtt és már nincs semmi hasam, de szép fokozatosan apránként csökkent a súly és ment vissza a has.
Mindig csodálkozva néztem dokinál a váróban a full vékony laposhasú anyukákat pici babákkal.
A legdurvább amit láttam egy anyuka 5 napos babával volt a váróban. Ilyen szűk cicanadrág szerű naci vokt rajta teljesen szűk felsővel. Olyan lapos volt a hasa, hogy simán beállhatott volna egy Rubint Réka videóba a háttérbe tornázni.
Szóval minden megtörténhet.
5-ös vagyok. Elfelejtettem, hogy császárosokról beszélünk. Nem tudom többi anyuka is császáros volt e akit láttam, nekem ez volt a 2.
Hasszorítót is hordtam kb 1 hónapig, de nem vettem észre változást tőle.
2 honapos koraban mar ujra a regi voltam. Nem fogyoztam, nem sprtoltam, de azert igyekeztem setalni sokat az elejetol. De szerintem 100% genetika.
Haskoto arra valo, hogy osszezartson es segitsen a hasizomnak tartani, nem arra, hogy visszalakuljon tole a test.
Köszönöm a válaszokat ;)
Akkor bàrmi meglehet ezek szerint. Mèg csak 5 hetes a babàm, akkor mèg nincs semmi veszve. Fogyózni biztos nem fogok a szoptatàs miatt, az most sokkal fontosabb, hisz a baba az első. Majd ha màr lehet akkor inkàbb tornàzok vagy amit tudok. Nagyon hiànyzik màr a testmozgàs ;) mindennek eljön majd az ideje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!