Mi az, amit bepakoltatok a kórházi csomagba és mégsem kellett? Mi volt, ami kimaradt és kellett volna?
Nálunk Algopyrint adtak, ezt is meg kell kérdezni.
Babának jól jött a textilpelus, sokat bukott, illetve az elsőm nagyon alacsony súlyú volt, és nálunk kötelező volta kórházi babaruha, viszont azt megengedték, hogy sapkát adjak rá, nagyon fázós volt a picim...
Nem kellett saját hálóing, pulcsi, mellszívó.
Kellett volna: tű és cérna, mindenféle evőeszköz (éles késünk nem volt a kórteremben), kis mosogatószer, konyharuha, tálca.
Ami kevés lett, hozatnom kellett még be: saját készítésű betét (vatta -gézzel körbetekreve, nagyon jó!, azért lett kevés, mert bevált, kényelmesebb, mint a bolti betét), papírtörlő (lent azzal törülköztem, hogy ne a törölközőm legyen véres), wc papír (sokat ittam a tej miatt, ezért sok papír kellett...), asszem ennyi.
Az első széklethez jó tanács -vagyis inkább ötlet, nálunk bevált mindenkinél: kúp helyett kímélőbb a karamellás tej. Valaki hozatott be házi készítésűt, így a mi kórtermünk nem kúpozott.
Kimaradt a csomagból, de kellett volna, ezért behozták: a babának pléd, és textilpelenka.
Mi a fényképező gépet hagytuk itthon. Oda volt készítve a kórházi pakkom mellé, de a nagy sietségben simán otthon hagytuk.
A konzervnyitó nekem is jól jött volna és az evőeszköz. Valamiért nem is gondoltam rá, hogy evőeszközt nekem kell vinnem. Pohár is jól jött volna, mert reggelire adtak teát, tejet, stb. Nasizni való is kellett volna, vagy komplett reggeli, mert nálunk is későn hozták a reggelit. És valamiért szülés után farkas étvágyam lett néhány napig. Nem eszem disznó húst (nem szeretem az ízét), májkrémet, de szülés után mindezeket kétpofáta tömtem. A babának vittem ruhát, de nem kellett volna, mert kórházit adtak rá. Viszont én nem kaptam hálóinget, csak egyet szülés után. A mellszívó sem kellett volna számomra, de szerintem nem árt, ha viszed, látom másnak szüksége lett volna rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!