Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi az, amit bepakoltatok a...

Mi az, amit bepakoltatok a kórházi csomagba és mégsem kellett? Mi volt, ami kimaradt és kellett volna?

Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 21:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen igaz,hogy vigyél magaddal ételpótlást,és esetleg Algopyrint.Császár miatt nem ártott,de a simán szülő szobatársaim is hasznát vették.
2010. máj. 5. 21:57
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk Algopyrint adtak, ezt is meg kell kérdezni.

Babának jól jött a textilpelus, sokat bukott, illetve az elsőm nagyon alacsony súlyú volt, és nálunk kötelező volta kórházi babaruha, viszont azt megengedték, hogy sapkát adjak rá, nagyon fázós volt a picim...

2010. máj. 5. 21:59
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább a kórházi hálóingeket használtam, hogy ne kenjem össze a sajátot. A cumit, a mellszívót és a cumisüveg hozták be utánam, nagyon kellett volna. A cumi megnyugtatta, mert kis éhenkórász volt (a mai napig az), nem indult a tejem, begyulladt a mellem, és a nővér fejt meg kézzel, azt hittem összepisilem magam, annyira fájt, a mellszívó jó volt nagyon. A cumisüveg meg azért kellett, mert adni kellett enni neki, és a kórházban az a hányiger van. Undorító cumit tesznek rá, akkora lyukkal, hogy én is fuldokolnék tőle.
2010. máj. 6. 09:11
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem kellett saját hálóing, pulcsi, mellszívó.

Kellett volna: tű és cérna, mindenféle evőeszköz (éles késünk nem volt a kórteremben), kis mosogatószer, konyharuha, tálca.

Ami kevés lett, hozatnom kellett még be: saját készítésű betét (vatta -gézzel körbetekreve, nagyon jó!, azért lett kevés, mert bevált, kényelmesebb, mint a bolti betét), papírtörlő (lent azzal törülköztem, hogy ne a törölközőm legyen véres), wc papír (sokat ittam a tej miatt, ezért sok papír kellett...), asszem ennyi.

2010. máj. 6. 13:37
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Az első széklethez jó tanács -vagyis inkább ötlet, nálunk bevált mindenkinél: kúp helyett kímélőbb a karamellás tej. Valaki hozatott be házi készítésűt, így a mi kórtermünk nem kúpozott.

Kimaradt a csomagból, de kellett volna, ezért behozták: a babának pléd, és textilpelenka.

2010. máj. 6. 13:42
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsóhoz hozzátéve karamellás tej + uborka. Halál komoly...
2010. máj. 6. 14:50
 17/18 anonim ***** válasza:

Mi a fényképező gépet hagytuk itthon. Oda volt készítve a kórházi pakkom mellé, de a nagy sietségben simán otthon hagytuk.

A konzervnyitó nekem is jól jött volna és az evőeszköz. Valamiért nem is gondoltam rá, hogy evőeszközt nekem kell vinnem. Pohár is jól jött volna, mert reggelire adtak teát, tejet, stb. Nasizni való is kellett volna, vagy komplett reggeli, mert nálunk is későn hozták a reggelit. És valamiért szülés után farkas étvágyam lett néhány napig. Nem eszem disznó húst (nem szeretem az ízét), májkrémet, de szülés után mindezeket kétpofáta tömtem. A babának vittem ruhát, de nem kellett volna, mert kórházit adtak rá. Viszont én nem kaptam hálóinget, csak egyet szülés után. A mellszívó sem kellett volna számomra, de szerintem nem árt, ha viszed, látom másnak szüksége lett volna rá.

2010. máj. 7. 21:11
 18/18 anonim ***** válasza:
Én még csak megyek szülni júliusban de környezetembe kis mamák azt monták h meleg zoknit vigyek.Meg háloing helyet jó a pamuting is.Hajpántot vagy hajgumit mindenkép vigyek mert retenetesen izadni fog a fejem.szomjuság elen szénsavmentes ásványvizet igyak(korházi csap viztöl csak hasmenést lehet kapni)szőlőcukor is jó szolgálatot tehet.Wc papirból ha csak lehet exrapuhát vigyek gátseb miatt.(de azért reménykedem h a gátmetszést elkerülhetem)Olvasni valot vagy rejtvényt vini fölösleges ezekre nincs idö korházba be tartják a két oránkénti ettetést ha igényli a baba ha nem.Kisrádió vagy mp3 azt lehet vini álmatlanság elen.
2010. máj. 8. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!