Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi az, amit bepakoltatok a...

Mi az, amit bepakoltatok a kórházi csomagba és mégsem kellett? Mi volt, ami kimaradt és kellett volna?

Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 21:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Kimaradt:konzervbontó!!!
2010. máj. 5. 21:21
 2/18 A kérdező kommentje:
:) Az kellett??? A kórházban csak úgy odaadták a konzervet? De gáz...
2010. máj. 5. 21:22
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tányért,vagy tálcát érdemes vinni,mert néha az uzsit pici papírtálcán hozták lecsomagolva és azon nem lehet enni.Pici cukor,és só nem baj,ha van nálad,ízesítés miatt.Én a borítékkal voltam bajban,mert elfelejtettem vinni.Tudod a hálapénz miatt.:)

Feleslegeset nem vittem magammal.Nem tudom pelust és popsitörlőt ad-e a kórház?Nekem ezeket is vinnem kellett.Kórháza válogatja.

2010. máj. 5. 21:27
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Kevés hálóinget vittem be, ráadásul én egyébként nem is hordok, úgyhogy férjemnek kellett piacra rohannia, szegénynek. Volt, hogy egy nap 3-szor kellett átöltöznöm, vagy véreztem vagy a tej öntött el nyakig...rutintalan voltam, következőnél végig melltartóban leszek és félbevágott pelenkát összehajtva teszek a melltartóba.
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Minden kellett, amit beraktam, viszont itthon maradt a herbalakt tea, meg a mellszívó, ami kellett volna. Mondjuk a csecsemősöknél tudtam fejni, úgyhogy ez megoldódott.
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem kellett: mellszívó. Bár második nap haza mentem, szóval ha van, azért tedd be, mert nem tudhatod, meddig maradsz bent...

Ami kellett volna (másodikomnál már beraktam): glicerines kúp az első széklethez...

Több innivaló (gyümölcslé, ásvány víz) mert délelőtt szültem, és csak másnapra hívtam a látogatókat, akik be tudtak hozni. Irtóra sokat kívántam inni utána...

Kicsi kéztörlő törülköző, és papír törlőhenger nekem bejött mindkétszer! (Utóbbi az alsó tisztálkodáshoz, hogy ne a törölközőm vérezzem össze)

Jó szülést!

7/18 anonim ***** válasza:
100%

- én szalvéta meg konyharuha helyett mindig papírtörlőt tettem be a kajás-zacsimba. praktikus volt így. ja, meg egy jól záródó műanyag dobozt is vittem, amiben a zsömlét meg egyéb maradékot tároltam, valahogy higénikusabbnak éreztem mint a nejlonzacsis megoldást, meg a kis lekvárok meg mittoménmik sem hevertek szanaszét a szekrényen míg a sorukra vártak. és oylan késed legyen ,amivel vágni is tudsz, nem csak kenni

- 1x használatos vécéülőkepapírt mindenképp vigyél.

- sok kh-ban nincs a kórteremben fertőtlenítő kézmosó.

- ha fejni is akarsz akkor érdeklődd meg, hogy hogyan tudod fertőtlenítgetni.

- kevéske mosópor is jól jöhet, ha pecsétesz lesz vmilyen rucid, ki tudd lögybölni értelmesen, mert mire hazaadod, nagy eséllyel maradandó lesz a vérfolt, vagy a nyoma. ygy meg nem :)

- én vittem egy nyakbaakasztós kis zsebes tasakot, abban voltak a fontosabb iratok/zsé. így kevésbé éreztem veszélyben őket, mert sajnos sok a szarka. egy szobatársam meg zoknigombócba dugta a pénzét, az is jó ötlet sztem.

- a kisfiaim mindig össze-vissza pisiltek pelusozáskor, úgyhogy mindig többrétegben hajtott törcsit kellett alájuk raknom, meg letakarni a kukacot amennyire lehetett.

vannak nagyon praktikus eldobható pelusozóalátétek is...

- az első babámnál nem vittem kis cumit, hogy majd ő úgyse lesz cumis.. a többinél már vittem és láss csodát, nyugisabban telltek a napok odabent (ennek ellenére nem mindegyik lett cumis egyébként...)

- praktikusabbak a sötét színű törölközők, és fürdéshez külön neszeszer, meg wc-zéshez is másik, hogy ne a zsebed legyen fullratömve a papírral+óriásbetéttel+ülőkepapírral stb

4 gyerekes mami

2010. máj. 5. 21:39
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom hol szülsz de kérdezd meg hogy adnak-e bent hálóinget. ha adnak akkor tű, gomb, cérna. mivel a mosatáskor leesnek és nem pótolják. olyan hálóinget kaptam amin a púpomig nem volt gomb. és várjuk így a látogatókat...
2010. máj. 5. 21:41
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

ha teheted ne eldobható bugyit vegyél hanem inkább szedd össze otthonról a régi bugyikat vagy vegyél olcsó pamutbugyit mert azok jobban megtartják a betétet

ja és kispárna mert annyira rosszak a párnák bár én arra tettem a babát.

2010. máj. 5. 21:43
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
tegyél be egy kis kekszet. szülészeten a "napirend" szerint 6 előtt keltenek de a reggelit csak 9 körül hozzák addig meg éhezzél. én progr császárral szültem. tudtam hogy hétfő éjféltől nem ehettem, nem ihattam. kedden egész nap csak vizet ihattam és szerda reggel fél 10-kor még a nővérnek állt feljebb hogy a reggeli után érdeklődtem...
2010. máj. 5. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!