Mi az, amit bepakoltatok a kórházi csomagba és mégsem kellett? Mi volt, ami kimaradt és kellett volna?
Szerintem tányért,vagy tálcát érdemes vinni,mert néha az uzsit pici papírtálcán hozták lecsomagolva és azon nem lehet enni.Pici cukor,és só nem baj,ha van nálad,ízesítés miatt.Én a borítékkal voltam bajban,mert elfelejtettem vinni.Tudod a hálapénz miatt.:)
Feleslegeset nem vittem magammal.Nem tudom pelust és popsitörlőt ad-e a kórház?Nekem ezeket is vinnem kellett.Kórháza válogatja.
Nem kellett: mellszívó. Bár második nap haza mentem, szóval ha van, azért tedd be, mert nem tudhatod, meddig maradsz bent...
Ami kellett volna (másodikomnál már beraktam): glicerines kúp az első széklethez...
Több innivaló (gyümölcslé, ásvány víz) mert délelőtt szültem, és csak másnapra hívtam a látogatókat, akik be tudtak hozni. Irtóra sokat kívántam inni utána...
Kicsi kéztörlő törülköző, és papír törlőhenger nekem bejött mindkétszer! (Utóbbi az alsó tisztálkodáshoz, hogy ne a törölközőm vérezzem össze)
Jó szülést!
- én szalvéta meg konyharuha helyett mindig papírtörlőt tettem be a kajás-zacsimba. praktikus volt így. ja, meg egy jól záródó műanyag dobozt is vittem, amiben a zsömlét meg egyéb maradékot tároltam, valahogy higénikusabbnak éreztem mint a nejlonzacsis megoldást, meg a kis lekvárok meg mittoménmik sem hevertek szanaszét a szekrényen míg a sorukra vártak. és oylan késed legyen ,amivel vágni is tudsz, nem csak kenni
- 1x használatos vécéülőkepapírt mindenképp vigyél.
- sok kh-ban nincs a kórteremben fertőtlenítő kézmosó.
- ha fejni is akarsz akkor érdeklődd meg, hogy hogyan tudod fertőtlenítgetni.
- kevéske mosópor is jól jöhet, ha pecsétesz lesz vmilyen rucid, ki tudd lögybölni értelmesen, mert mire hazaadod, nagy eséllyel maradandó lesz a vérfolt, vagy a nyoma. ygy meg nem :)
- én vittem egy nyakbaakasztós kis zsebes tasakot, abban voltak a fontosabb iratok/zsé. így kevésbé éreztem veszélyben őket, mert sajnos sok a szarka. egy szobatársam meg zoknigombócba dugta a pénzét, az is jó ötlet sztem.
- a kisfiaim mindig össze-vissza pisiltek pelusozáskor, úgyhogy mindig többrétegben hajtott törcsit kellett alájuk raknom, meg letakarni a kukacot amennyire lehetett.
vannak nagyon praktikus eldobható pelusozóalátétek is...
- az első babámnál nem vittem kis cumit, hogy majd ő úgyse lesz cumis.. a többinél már vittem és láss csodát, nyugisabban telltek a napok odabent (ennek ellenére nem mindegyik lett cumis egyébként...)
- praktikusabbak a sötét színű törölközők, és fürdéshez külön neszeszer, meg wc-zéshez is másik, hogy ne a zsebed legyen fullratömve a papírral+óriásbetéttel+ülőkepapírral stb
4 gyerekes mami
ha teheted ne eldobható bugyit vegyél hanem inkább szedd össze otthonról a régi bugyikat vagy vegyél olcsó pamutbugyit mert azok jobban megtartják a betétet
ja és kispárna mert annyira rosszak a párnák bár én arra tettem a babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!