Kinek hány gyereke van? Illetve ki hány éves volt amikor született a gyereke? sosem bánta meg (gondolom nem), de ha mégis miért? -utobbit azért kérdezem mert van aki ugy véli a gyerek vállalás miatt kimaradt valami az életéből.
pusztán kiváncsiságból kérdeztem ezeket,sok olyasmit olvastam itt amiért felmerültek bennem ezek a kérdések.
előre is köszi a válaszokat.remélem minél több lesz. :)
1 gyerekem van, 32 évesen szültem (ekkorra találtunk egymásra a férjemmel)és remélem lesz még testvére is.
Sosem bántam meg, bár tény, hogy néha jól jön egy "apa nap" amikor ők ketten külön programot csinálnak és én egy kicsit magammal törődhetek :)
Ahhelyett, ami "kimaradt" az életemből kaptam valami sokkal nagyobb, fontosabb, szebb dolgot. (Még ha ez nagyon patetikusan hangzik is :) )
29 éves vagyok, 10 hónapos a babám.
Én már annyit éltem-buliztam-szórakoztam-haveroztam a terhesség előtt, hogyha soha többet nem mehetnék, akkor sem hiányozna.
A főiskolát elvégeztem, így arról sem maradtam le.
A munkahelyemre visszavárnak.
A babám naggggggggyon cuki. Soha nem voltam ilyen boldog, mint mostanában :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!