Csak nem lesz lelki sérült minden császármetszéssel született gyerek?
Véleményem szerint maga a születés minimális tényező a későbbi baba mama kapcsolatban. Igaz én is természetes szülés párti vagyok, de nem kövezek meg senkit, akinek a természet nem adja meg ezt az örömöt, az már kevésbé tölt el jó érzéssel ha valaki csak úri hóbortból választja. Szerintem ugyan annyira fogod szeretni a babádat és ezt ő is érzi, és a szereteted át segíti mindenen. Nem hiszem, hogy minden császár baba lelki sérült lenne. Kicsit nehezebb lehet az első pár napotok, lelkileg téged jobban megviselhet és ez már hatással lehet a babára, de ha ügyesen kezeled nem lehet baj. Ne tragédiának éld meg a császárt hanem a világ legszebb dolgaként, hisz csak így lehet babád.
Sok sikert kívánok a babádhoz:)
Bevallom én ennek még nem igazán olvastam utána, csak 9 hetes vagyok. De szerintem ne lovalld ebbe bele magad, mert amit az agyadba ültetsz, az meg is fog történni.
Attól, hogy császárral szülsz, még tökéletes anya-gyerek viszony lehet nálatok is. Keresztlányom is császáros volt, az anyja nem tágult. És tökéletesen boldog, kiegyensúlyozott, szép, egészséges baba, és anya.
Kívánom ne erre alapozd a baba jöttét, örülj neki és imádd. Hidd el, ő is imádni fog:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!