Szules/csaszar utan kimaradt a mensruacios gorcsotok? (Mar akiknek volt)
Figyelt kérdés
Mondtak nekem hogy szules utan kimarad, de valyon vegleg vagy csak 1-2 alkalommal? Mert olyant is hallottam hogy 2-3 honapig nem erzett semmit utana ugyanolyan kinnal jart mint azelott:(
Nekem most jott meg csaszar utan eloszor (4 ho) es eszre se vettem :) Remelem nem ternek vissza a gorcsok :)
2010. aug. 16. 13:54
1/6 anonim válasza:
Nekem szülés után 5 hónappal jött meg először, szinte észre se vettem, majd a következő 5-6 alkalommal ugyanez. Viszont az utolsó kettő rettenet volt: hányinger, görcsölés de nagyon durván. Pedig előtte tűrhető volt.
2/6 anonim válasza:
Első szülésem után ugyanúgy megvoltak a görcseim, csak az előtte lévő napi hányinger szűnt meg.
A második szülés után minden megszűnt, remélem így is marad. Bár így az a rossz, nem tudom kiszámítani, mikor jön meg.
Természetes szüléseim voltak.
3/6 anonim válasza:
Császárral szültem, és rá kb. 5-6 hóra jött meg először, de olyan görcsökkel mint elötte soha.Utána a többinél semmi fájdalom.Kíváncsi leszek most majd hogy fog zajlani! :)
37+5h kismami
4/6 anonim válasza:
nekem szülés elött nem voltak görcsök,most meg majd meg őrülök,és a vérzés is erösebb,pedig már 19 hónapja szültem
5/6 A kérdező kommentje:
Latom akkor nagyon nem remenykedhetek, hogy ezutan igy marad :( Pedig nem hianyoznak a gorcsok, boven eleg a verzes is :P
2010. aug. 17. 07:29
6/6 A kérdező kommentje:
Jajj azt elfelejtem irni, hogy koszi, hogy megosztottatok velem tapasztalataitokat :)
2010. aug. 17. 07:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!