Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csak most tudtam meg, hogy...

Porcukormókus kérdése:

Csak most tudtam meg, hogy beszélnem kellett volna a kórházban az aneszteziológussal korábban, nekem ez kimaradt. Így nem kérhetek majd edát, ha szükségem lenne rá? 39hkm

Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 15:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én sem beszéltem vele sőt a dokimmal sem a z EDÁ-ról mégis mikor kértem azonnal megkaptam.

Igaz 2009- ben volt!

2011. jún. 8. 15:50
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Melyik kórházban fogsz szülni? Én kaptam edát, de az én orvosom egyben aneszteziológus is, de előtte egy szó sem esett az edáról. Annyit mondott mikor megkérdeztem, hogy majd, ha ott leszek eldöntöm, hogy akarok-e kérni vagy sem!
2011. jún. 8. 15:50
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem még mindig felkeresheted, de minél előbb. Azt hiszem, h vérvételre ír elő v csak megnézi az eddigi eredményeidet és javaslatot tesz, h lehet-e vagy sem. Van olyan anya, aki a vajúdóágyon gonolja meg magát.
2011. jún. 8. 15:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Szolnokon kell előre egyeztetni , anélkül nem adnak.
2011. jún. 8. 15:54
 5/11 anonim ***** válasza:
Én is csak akkor szóltam amikor kértem, és kaptam is. Csak csináltak egy gyors vérvételt, mert az utolsó leletemen több mint egy hónapos volt.
2011. jún. 8. 16:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Én a Szt.Istvánban szültem,elvileg ott 24 órában elérhető az EDA,de így is meg kellett beszélni a dokival(a végén nem kértem),mert lehet,hogy nincs elég szett,amivel beadják(sajnos ilyen csóró az egészségügy).Így meg,a dokim feltöltötte a saját készletét(amit persze kifizeti a delikvens,ha elhasználja).
2011. jún. 8. 17:12
 7/11 anonim ***** válasza:

nekem az elsőnél csak a szülőszobán merült fel, hogy ha kérek midnen további nélkül adnak.

Akkor aneszes nesztes adta be.

A második szülésemnél, mér én szóltam, de szintén szülőszobán, hogy kérek, nem volt anesztes (vasárnap volt) így a saját dokim adta be.

hozzűteszem jobban, mint előtte az anesztas.

Nem tudom hol szülsz, de nekem már 2000-ben(akkor volt az első szülésem) a Margit kórházabn nem volt gond az EDA!

2011. jún. 9. 08:23
 8/11 A kérdező kommentje:
Csak onnan jutott ez eszembe, mert itt láttam egy kérdést, hogy érdemes-e anesztest fogadni. Bennem fel sem merült, hogy ha szükségem lenne rá, nem kapok, csak azért mert nem egyeztettem előre egy anesztessel. Egyébként a Sote2-n fogok szülni, ott hogy működik ez szerintetek?
2011. jún. 9. 11:50
 9/11 anonim ***** válasza:
Menj fel a SOTE II honlapjára...ja,ott van a Timmermann doki,és az Ő honlapján úgy tudom az van,hogy 24 órában elérhető az EDA ott.Üsd be a google-ba,hogy Timmermann Gábor,menj fel az oldalára,ott sok hasznos infót megtalálsz a SOTE-ról.
2011. jún. 9. 14:02
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi!!
2011. jún. 9. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!