Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt egyedulallo kismama...

Vannak itt egyedulallo kismamak? Muszaj beszelnem valakivel.

Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 17:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Vagyok.
2011. jún. 27. 17:30
 2/7 A kérdező kommentje:

Szia,

en ma szakitok a parommal, de ugyerzem belehalok. Te hogy eled/elted tul?

2011. jún. 27. 18:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Es egy falat sem megy le a torkomon napok ota meg tiszta ideg vagyok es felek, hogy artok a babanak vele. De nem tudok mit tenni ellene. Otlet?
2011. jún. 27. 18:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, lehet, hogy túlzottan indiszkrét a kérdésem, de mi volt az oka, hogy szakítottatok a pároddal? Hiszen a babátokat várjátok, biztosan nem menthető meg a kapcsolatotok? Vagy esetleg közös megegyezés volt? (Bár a leírtak alapján nem gondolnám!) Ha szeretnél valakivel beszélgetni, írhatsz nekem privátban én nagyon szívesen meghallgatlak, amiben tudok segítek Neked! Igaz, hogy én nem vagyok egyedülálló kismama de nekem is volt már hasonló krízishelyzet az életemben bár valóban nem terhesség alatt. Az viszont nagyon fontos, hogy egyél hiszen a babádnak tápanyagra van szüksége ahhoz, hogy fejlődhessen!! Ha gondolod írj nyugodtan!

32 hetes kismama

2011. jún. 28. 08:42
 5/7 anonim ***** válasza:
szia!arra én is nagyon kíváncsi lennék mi miatt "folyamodtatok" arra hogy külön váljatok hisz babátok lesz!
2011. jún. 28. 13:42
 6/7 A kérdező kommentje:

sziasztok, koszi a valaszt. A paromrol sajnos kiderult, hogy folyamatosan hazudik nekem es en ezt nem birom mar elviselni. Es azert vagyok annyira ideges, mert hulyenek nez. Mert nem eleg, hogy csunya dolgokat csinal velem, de meg annyi bor sincs a kepen, hogy legalabb elem alljon es elmondja. Ha meg rajovok valamire, letagadja. Szoval nem lehet vele mit kezdeni. Persze meg mindig gondolkodom a baba erdekeben, de ez is kikeszit, ugyerzem akkor mar jobb lenne tullenni rajta es megnyugodni.

Szerencsere mar eszek,valahogy megbeszeltem az agyammal, mert tudom, hogy a babam a legfontosabb, minden mas csak utana jon.

Mar ez is segitett, hogy irtatok, koszi.

2011. jún. 29. 21:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Tedd fel magadnak a kérdést.Melyik a jobb neked és a gyereknek(természetesen nem fontossági sorrendben)?

1., Ha "családban" nő fel,de te megbolondulsz/megkeseredsz,

2., "szétszakított" családban nő fel,de normális mintát lát maga előtt?

Nyilván benne van az is,h később találhatsz magadnak párt.

2011. júl. 1. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!