Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj, ha nem beszélek sokat a...

Baj, ha nem beszélek sokat a babához? 21 hetes vagyok, még nem érzem azt, hogy beszélnem kellene neki. Rossz anya leszek? Első baba.

Figyelt kérdés
2008. júl. 11. 10:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia.Én 20 hetes vagyok,és én sem beszélek hozzá.Egyszerűen nem tudok mit mondani.Többször gondolkodtam már is rajta,hogy ez baj-e,de szerintem nem ezen múlik,hogy vki jó vagy rossz anya lesz.Nálunk is az első baba.
2008. júl. 11. 10:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! Attól,hogy nem beszélgetsz még a babával még nem leszel rossz anya!Én most 31 hetes vagyok és csak akkor kezdtem el vele beszélgetni,mikor elkezdett mocorogni! Az kb: a 23 hét körül volt! Nyugi! Ettől még jó anya leszel! Boldog baba várást!:)
2008. júl. 11. 10:43
 3/8 anonim ***** válasza:
55%
bocs, "már én is rajta"
2008. júl. 11. 10:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 27 hetedik hétben vagyok. Ugyanígy vagyok, mint te. És nagyon szeretem őt. Nem hiszem, hogy ezen múlna a jó anya-rossz anya dolog. Én is megőrülök, mikor az anyósom kérdezgeti, hogy mit, mennyit és hogyan beszélek hozzá. Mindig mondom, hogy én magamba (magunkba) beszélgetek vele. Biztos jó anya leszel te is, én is. Gondolom, mindig úgy cselekedsz, táplálkozol, ami neki a legjobb.
2008. júl. 11. 10:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nem leszel rossz anya!Minden kismamának meg kell barátkozni a gondollattal,hogy babát vár híszen nagy változáson megy-mész keresztűl.Majd eljőn ez a pillanat is mikor beszélni fogol vele ,gondolkodni fogol a neveken,milyen ruhácskát vegyél neki ez mind-mind jó érzéssel fog eltelni.Sok sikert!
2008. júl. 11. 10:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Persze, nagyon vigyázok, imádom, nagyon szeretjük őt, és alig várjuk már, hogy megszülessen!
2008. júl. 11. 10:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha megszületik a baba akkor majd beszélsz hozzá eleget.3 gyerekem van nem beszéltem egyikhez se (de mégi , a vége felé hogy ne nyomjon annyira mert fáj! :) ) .Énekelgetni szoktam de inkább saját magam miatt.viszont zenét sokat hallgattam ,meg sétáltam meg minden. Szép babavárást! Anyósod meg szüljön magának ha akar , aztán ahhoz annyit beszélhet amennyit akar...(nem bírom az okoskodó tanácsokat,mindig szidott anyám , hogy szerinte nem jól csinálom ezt vagy azt,aztán olvasott valami cikket ahol azt írták amit én csináltam addig is , akkor meg jött hogy ő milyen felvilágosult ...........)
2008. júl. 11. 10:49
 8/8 anonim ***** válasza:

majd a vége fele, biztos lesz egy-két dolog amit megbeszélsz vele

:D

én legalábbis így vagyok.

én se nagyon beszéltem hozzá, most vagyok 37hetes egyre több mondanivalóm van a számára.

boldog babavárást

2008. júl. 11. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!