Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Másban is félelmet kelt a...

Másban is félelmet kelt a lábtartó szülés közben, vagy csak én vagyok ilyen parás? Olyan kiszolgáltatottnak érzem magam, hogy odakötnek.

Figyelt kérdés
Az elsőnél is így volt, és úgy éreztem, nem tudok olyan hatékonyan nyomni. Más pózban könnyebb lett volna, de nem engedtek máshogy szülni. Most máshol fogok, de szerintem itt sem fogják engedni. Majd azt mondják, hisztizek. Tényleg hiszti ez? :(
2008. okt. 7. 17:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, engem aztán nem érdekel, hányan néznek és hol, mert nem ez zavar. Persze, hogy odanéznek, mivel tényleg nem a fülemen bújik ki. :) Nem a terpesztés zavar, hanem maga a kényelmetlen póz, mert így inkább a popsimra nyomok, semmint a hüvelyemre, mert valahogy ellazul az egész cucc odalent. Ha nem kéne feltennem, hanem az ágyon terpeszthetnék, úgy érzem, hatékonyabb és könnyebb lenne.
2008. okt. 8. 09:48
 12/13 anonim ***** válasza:

Hívd fel az aktuális szülészetet, vagy a legközelebbi vizsgálat alkalmával menj el személyesen. Kérdezd meg!

Ha ráérnek nagyon szívesen válaszolnak. Egy helyi szülésfelkészítő is segít, mert ott megmutatják a szülőszobát. Nálunk sincs lábtartó egyébként.

2008. okt. 8. 13:01
 13/13 A kérdező kommentje:
Az a baj, helyesebben az a helyzet, hogy tegnap voltam NST-n, és éppen egy kismama szült a mellettem lévő szobában. Feltették a lábait, aztán nyomott egyet, és kérdezte is, hogy muszáj-e így, mert őt nagyon zavarja, nem tud nyomni. Mire az volt a válasz, hogy itt most nem az érdekes, őt mi zavarja, hanem a baba érdeke a fontos. De mi köze a baba érdekének a lábtartóhoz? Anélkül is kibújik. Legalább tudom, hogy nem csak engem hátráltat az a vasdarab. Jó, gátvarráshoz legyen ott, hogy a dokinak könnyebb dolga legyen, de amúgy?
2008. okt. 8. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!