Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Másban is félelmet kelt a...

Másban is félelmet kelt a lábtartó szülés közben, vagy csak én vagyok ilyen parás? Olyan kiszolgáltatottnak érzem magam, hogy odakötnek.

Figyelt kérdés
Az elsőnél is így volt, és úgy éreztem, nem tudok olyan hatékonyan nyomni. Más pózban könnyebb lett volna, de nem engedtek máshogy szülni. Most máshol fogok, de szerintem itt sem fogják engedni. Majd azt mondják, hisztizek. Tényleg hiszti ez? :(
2008. okt. 7. 17:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%
Nem,nem.Tényleg elég gáz hogy ott kell terpeszteni .Én most várom első babám és énbennem is ott a para,hogy ott terpesztek majd...és mindenki az én cunám nézegeti majd...Ez szörnyű!!!
2008. okt. 7. 17:58
 2/13 anonim ***** válasza:
64%

Jobb lenne, ha a fülünkön jönne ki a gyerek?

nem tudom, sokan miért paráznak úgy általában a nőgyógyászati dogloktól...

Ez az élet része, ezzel jár, szükséges rossz .

Bár én sesem így álltam neki a vizsgálatoknak sem. El kell menni, megnéznek, és kész.

Nekem semmi rossz érzésem nem volt szülésnél sem, felsegítették a lábam, nyomtam, megszültem babám és lesegítették a lában. A baba meg a nunnán jön ki, akkor persze, hogy azt nézi a szülésznő és a doki, és negy egy hadsereg...

2008. okt. 7. 18:06
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem kellett feltenni a lábam , csak a varrás idejére. Jó, persze a póz az volt, mármint a hagyományos hanyattfekvős. De mivel nem voltam kikötve, úgy fetrengtem a fájások alatt, ahogy akartam.
2008. okt. 7. 18:14
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

szia!

nekem se tették fel a lábam,ilyen kinzó eszközre,én is tartottam tőle,még olyan nem is hallottam h ki is kötözik....nekem a szülésznő,meg a doki segitett tartani a lábam...meg csak konkrétan kitolási szakon kellett fent feküdnöm..dehát ahány kórház,annyi szokás...

2008. okt. 7. 18:29
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
utsó vagyok,első válaszoló,szüléskor a legkevésbé fog érdekelni,hányan nézik a nemiszervedet,elég szégyenlős vagyok én is,de akkor az ilyen dolgok,olyan mellékesek...
2008. okt. 7. 18:31
 6/13 anonim ***** válasza:
66%

egyet ertek az utolso valasziroval!

akkor mar nem azt kell nezned hogy szet van a labod hanem hogy minnel hamarabb kibujon a gyerek ez igy lett megteremtve ennek igy kell lennie ez igy van ahogy irtad ez mar kenyes hiszti, a doki hidd el nem azt nezi milyen a.... hanem hogy a gyerek kibujjon minnel hamarabb nekem meg se fordult a fejembe hogy most szet kell tennem a labomat igaz mar az ajulas kornyeken voltam !

2008. okt. 7. 18:54
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia. nekem se volt lábtartó, csak a gátvarrásnál. nekem fogni kellett a lábaimat. De egyénként csak a szülésznő áll veled szemben, a doki oldalról figyel. De megértelek, mert nekem is voltak hasonló félelmeim.
2008. okt. 7. 20:07
 8/13 anonim ***** válasza:
Nálam se volt lábtartó,a dokim és a szülésznőm vállán volt a lábam.5 hónapja szültem Bp.-en,a Szt.István khban.
2008. okt. 8. 00:55
 9/13 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Nekem is csak varrásnál volt!Tényleg nem fog érdekelni hányan néznek!Nálam elég sokan voltak bent mivel arh-vagyok igy azonnal kelett vérvétel a lánytól nincs e baj!ki voltam feküdve mindenki körülöttem és várták mikor jön a tolofájás...hát nem nagyon akart jönni...és már nevettünk,mert nem akart jönni!A doki csodálkozott is!Hozzállás kérdése az egész!Ez a munkájuk,Te is megnézed amit csinálsz nem?
2008. okt. 8. 05:31
 10/13 anonim ***** válasza:

Én normál ágyon szültem, nem szülőágyon, így a lábamat nem kellett sehova felrakni. Úgy "fetrenghettem" ahogy akartam, kitolás közben pedig a szülásznőnek és az orvosnak volt támasztva a lábam, gátvarrás közben terpeszben.

4 hetes kislány anyukája

2008. okt. 8. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!