Másban is félelmet kelt a lábtartó szülés közben, vagy csak én vagyok ilyen parás? Olyan kiszolgáltatottnak érzem magam, hogy odakötnek.
Jobb lenne, ha a fülünkön jönne ki a gyerek?
nem tudom, sokan miért paráznak úgy általában a nőgyógyászati dogloktól...
Ez az élet része, ezzel jár, szükséges rossz .
Bár én sesem így álltam neki a vizsgálatoknak sem. El kell menni, megnéznek, és kész.
Nekem semmi rossz érzésem nem volt szülésnél sem, felsegítették a lábam, nyomtam, megszültem babám és lesegítették a lában. A baba meg a nunnán jön ki, akkor persze, hogy azt nézi a szülésznő és a doki, és negy egy hadsereg...
szia!
nekem se tették fel a lábam,ilyen kinzó eszközre,én is tartottam tőle,még olyan nem is hallottam h ki is kötözik....nekem a szülésznő,meg a doki segitett tartani a lábam...meg csak konkrétan kitolási szakon kellett fent feküdnöm..dehát ahány kórház,annyi szokás...
egyet ertek az utolso valasziroval!
akkor mar nem azt kell nezned hogy szet van a labod hanem hogy minnel hamarabb kibujon a gyerek ez igy lett megteremtve ennek igy kell lennie ez igy van ahogy irtad ez mar kenyes hiszti, a doki hidd el nem azt nezi milyen a.... hanem hogy a gyerek kibujjon minnel hamarabb nekem meg se fordult a fejembe hogy most szet kell tennem a labomat igaz mar az ajulas kornyeken voltam !
Én normál ágyon szültem, nem szülőágyon, így a lábamat nem kellett sehova felrakni. Úgy "fetrenghettem" ahogy akartam, kitolás közben pedig a szülásznőnek és az orvosnak volt támasztva a lábam, gátvarrás közben terpeszben.
4 hetes kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!