LÉTEZIK? KÉRÉSRE CSÁSZÁR?
Elmeleti kerdes ugymond. En mèg messze vagyok ùgymond a szülèstől? De már van ilyen? Vagy csak külföldön. Nem ertem.. ezt hogy? Oda megy a terhes a vizsgalatra es megkerdezi, hogy szulhet e csaszarral? Es ha olyan dokit fog ki, aki ezt nagyon ellenzI? H van batorsaguk ehhez a nőknek?
22N
Nem vitat akarok szìtani!!!!
Itt olvashattok rola
Oszinten aki ezt maganak keri halvany goze nincs az esetleges rovid es hosszutavu komplikaciokrol
Lattam ott alltam mikor csaszar utan meghalt a 3 gyerekes anyuka diagnozis ruiterembolis halalos gyogyithatatlan.
es meg meselhetnek reggelig belelzarodasokrol verzesekrol stb stb stb
Azert mert egy ketto szomszed Pirike Marika jol kijott belole nem jelenti azt jo es kerheto a mutet.
A szuls a huvelyen keresztul tortenik indokolt esetben magzati veszely esetn indokolt a csaszar olyan veszkijarat ha a siman ne jon a baba
Akkor en mesèljek arròl , hogy halt meg a batyam felesege szules kozben babàval együtt?
Köszi nem!
Tenyleg ???
25 eve szakmam tehat tudom mi hogyan mukodik.
A csaszart kero holgyeket pszihologushoz es stressz choachhoz kuldjuk.
Nem veletlen
Honnan tudjam miben halt meg egy no es egy magzat.
A szulesbe mindig bele lehet halni a csaszarba is.Ilyen az elet a szuleszeten elet es halal kez a kezben amiota a vilag vilag...
Akkor miert is irtad le ennyire h mennyire veszelyes a csaszar? Ha tudod mennyire veszèlyes nèhány nőre a szules? Szerintem egyenfuggo. Kinek mire lesz vegul szuksege!
;)
Nem kuldtek sem pszichologushoz, sem stressz coachoz. Mondtam csaszart akarok, mondtak jo, ez igy megy.
Fejlett, ertelmes orszagban a no dont a testerol. Mondjuk Romaniaban is kerheto a csaszar.
Ertem. Koszonom a valaszt.
Mit jelent ez a coach (vagy mi) ?:)
Egyebkent a szuklatokorueknek mondanam, hogy MINDEN lombikost automatikusan csaszaroznak, mert nem kockaztatnak.
A csaszar a baba szamara kevesebb kockazattal jar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!