Hogy mer valaki olyat mondani, hogy a császár nem szülés, és az nem is anya aki nem természetes úton szül?
Először is a császármetszés egy szülési forma, nem is értem hogy mondatja valaki azt, hogy "az nem szülés, hanem műtét". Igen, hasi nagyműtét, de nem a vakbeledet szedik ki, hanem a kisbabád születik meg. Azaz szülés...
Másrészt: alapbetegségem miatt sajnos esélyes, hogy vagy a baba, vagy mindketten belehalhatunk a természetes szülésbe, így szerintem inkább vagyok jó anya azért, hogy ez nem kockáztatom meg, minthogy "nem is igazi anya". Arról nem beszélve hogy harántfekvéses 12 heti uh óta, ami szintén komplikációt/halált okozhat (jó, még van 4 hetünk befordulni, de egyenlőre úgy néz ki jól érzi magát így).
Szóval: hogy mer valaki leszólni azért mert nem természetes úton szülök? De nem csak engem, hanem bárkit? Ugyanúgy kihordjuk a babát, gondoskodunk róla, szoptatjuk, és a császárral is a baba (és a saját) egészségünket vesszük figyelembe. Attól miért lennénk kevésbé anyák, hogy a baba nem magától születik meg, hanem egy orvos veszi ki?
Ki mondta neked ezt? Vagy ezt csak itt olvastad?
Annak ellenére, hogy itt ez örök téma, én még élőben senkitől soha nem hallottam ilyesmit. Arra meg ne adj amit itt irkálnak könyörgöm.
Nekem soha nem mondott senki ilyet. Császárral szültem, senkinek semmi köze hozzá, de soha nem is hozta szóba senki.
Ne aggaszd magad nemlétező dolgokon, teljesen felesleges.
Hülyékkel ne törődj, ő ezzel igazolja egyéb hiányosságait anyaság terén.
Aki meg itt írogat ilyeneket arctalanul, névtelenül, azzal sem érdemes foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!