Van olyan akit azért császároztak mert nagy volt a baba?
37+3 hetes vagyok ma.
36 hetes ultrahangon a baba méretei: BPD: 93 mm, THQ: 98 mm volt.
A nőgyógyász szerint elég nagy baba és jövő héten pénteken újra megnézi hogy mekkora.
Lehet ebből programozott császár? És ha addig beindulna magától meg fogják nézni uh-n hogy mekkora??
Aki hasonló helyzetben volt leírná a babája ultrahangos méreteit és a születési méreteit?
Egyrészt össze- vissza mérnek, másrészt 10-es BPD felett necces a dolog, a 93 ha tényleg stimmel már nem fog akkorát nőni pár hét alatt.
Hidd el, szépen ki tudsz majd tágulni.
Különben a nagyobb súlyú babákat sokszor még könnyebb is kitolni, legalábbis nekem ez a tapasztalatom eddig három szülés után.
nekem nagy volt a fiam mégis rendes szülésnek indult
a legvégén derült ki h istennek se tartja a fejét jól
ezért lett császár nem azért mert nem tudtam volna megszülni ha a feje rendesen van beilleszkedve
A 93 nem nagy. Annyit nem nő, hogy hatalmas legyen.
Nem hallgatnék a dokira ha csàszàrozni akar(főleg egy àtlagos babànàl), a 99%- uk csak a gyorsabb egyszerűbb munka miatt csinàlja.
A térarànytalansàgot meg màr kellett volna làtnia ha az lenne a baj.
Nekem kb 32-34 hetesen volt ekkora a bpd-je a fiamnak, a lànyomnak kicsit később. Bőven 100 feletti bpd vel születtek. Meg nem mondom,de 37-38 as buksival. Simàn megszültem őket,pediv 4kg volt a fiam a lànyom meg majdnem 4.
Nem a baba nagysàgàn múlik a szülés sikere. Az a fontos,hogy te tàgulsz e, a csontok között kifér e a baba feje. A tàgulàs csak ott derül ki, a csontok közti tàvolsàgot meg az uh-n làtjàk.
Köszönöm a válaszokat!
Eléggé be vagyok parázva mióta ezt mondta a doki. nem is tudom mitől félek jobban, hogy sima szülés közben neadjaisten baj lesz, vagy a császár utáni fájdalmaktól.... :/ nem tudom...
De ezek a válaszok most kicsit megnyugtattak!
Számítottunk rá h nagy baba lesZ.De nekifutottunk a természetes szülésnek.4órányi tolófájás után császároztak meg.Nem fért be a szülőcsatornába. Nem volt óriási 4000g 54cm 36cm fej,belőlem mégse fért ki.
2. babát meg simán megszültem 3600g 52cm 34cm fej.
teljesen mindegy a súlya. a fejkörfogat számít.3740el született a nagyobbik.
3840-el császároztak a kicsivel de nem a súly miatt. Egy kínszenvedés a császár... drukkolok hogy megúszd mert tényleg 10x jobban megvisel mint a hüvelyi úton történő szülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!