Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » LÉTEZIK? KÉRÉSRE CSÁSZÁR?

LÉTEZIK? KÉRÉSRE CSÁSZÁR?

Figyelt kérdés

Elmeleti kerdes ugymond. En mèg messze vagyok ùgymond a szülèstől? De már van ilyen? Vagy csak külföldön. Nem ertem.. ezt hogy? Oda megy a terhes a vizsgalatra es megkerdezi, hogy szulhet e csaszarral? Es ha olyan dokit fog ki, aki ezt nagyon ellenzI? H van batorsaguk ehhez a nőknek?

22N

Nem vitat akarok szìtani!!!!

#magyar #császár #kèrèsre
2016. dec. 6. 22:53
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
Megpróbálok majd! :) valahogy..
2016. dec. 6. 23:40
 12/47 anonim ***** válasza:
80%

Hat meg kell kerdezni. De meg az elejen.

" Kovacs doktor, csaszart vallalna ? "

Hidd el lesz aki igent mond!

2016. dec. 6. 23:40
 13/47 A kérdező kommentje:
Es lesz aki leharapja a fejem.. annyit talan meger. :)
2016. dec. 6. 23:41
 14/47 A kérdező kommentje:

Ha már itt vagytok.. segìtenètek nekem ebben a kerdesemben? Kommentjeim Erdemes elolvasni. Vagyis az elsot.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2016. dec. 6. 23:52
 15/47 anonim ***** válasza:
62%
Jó pénzért bármit
2016. dec. 7. 01:48
 16/47 anonim ***** válasza:
71%

Éppen ma olvastam, hogy a császármetszés tulajdonképpen egy öngerjesztő folyamat.

[link]

Röviden: minél több a császár, annál több az olyan nő, aki természetes úton már nem is lenne képes megszülni a gyerekét. Persze vannak olyan esetek bőséggel, amikor elkerülhetetlen a beavatkozás, mert a baba vagy a mama egészsége forog kockán. De amikor abszolúte indokolatlan, pusztán "kényelmi szempontok" miatt talán nem kéne "rászokni". Legalábbis ez az én véleményem alapvetően. Persze elfogadom, hogy van más vélemény is.

2016. dec. 7. 03:49
 17/47 anonim ***** válasza:
75%

van ilyen. ismerek is olyat aki így szült.

Az én storymat azért megosztanám veled...

5 éve természetes szülésem volt. maga a kitolási szakasz kb 10-15 perc... megrepedt a méhszáj a kicsi annyira szétrepesztett gátmeccés mellett is mindent hogy majdnem 2 órába telt mire összevarrt odalent az orvosom. szülés után 2 órával mosolyogva vártam a családtagokat a családi szobában és másnap már óráról órára múlt a fájdalom...

úgy éreztem hogy bármikor képes lennék újra szűlni. A vajúdás alatt végig telefonon csacsogtam és nem kértem olyan gázt mert mikor kipróbáltam hányingerem volt tőle.

A kistesó 3 hónapja született meg. Egész terhességgondozás alatt úgy éreztem nem félek a szüléstől. Magzatvíz szovárgással mentünk be vagyis tudtam hogy aznap meg fog születni és indulás előtt csinàlt rólam a férjem rengeteg kocsi előtt pózolva ökörködős ,,megyek szűlni" fényképet... már félúton járt a dolog... 3 ujjnyira voltam nyitva. Minden jól alakult... elkezdődött a dolog. Aztán a pici szívhangja vajúdás közben esett. Az orvosom elmagyarázta hogy nem bírna ki a pici szive 2-3 órát a kitolási szakaszhoz... meg kell műtenie. Természetesen rábíztam magam. Àtvittek, előkészítettek, elkezdték. Egy horror filmben éreztem magam. rettegtem hogy nem fog hatni az érzédtelenítés vagy hogy úgy lebénít hogy többé nem tudok járni és közben féltettem a picimet is. A műtét közben remegtem és valamiféle fura sokkos állapotba kerültem. Tudom hogy kérdeztek tőlem de képtelen voltam válaszolni... Mikor végeztünk felvittek az örzőbe ahol 12 órát kellett eltölteni mozdulatlanul. a takaró alatt csipkedtem a combom mikor érzem már végre... olyan volt mint ha tömör gumi lett volna a testem. Féltem fájni fog-e majd a katétert kivenni mert ugye természetes szüléshez nincs katéter. illetve egy a katéterhez hasonló zacsi lógott ki a hasamból egy úgynevezett drén vagy mi ami tele volt vérrel...szerencsére egyik dolog kivétele sem járt igazán nagy fájdalommal. Viszont 12 óra után fel kellett állni. Akkor úgy éreztem egész azelőtti életem során nem tudtam mi az a fájdalom. Az igazi olyan erős fájdalom amikor azt mondod hogy nem tudod elviselni... 3 nap után kezdett elviselhetőbb lenni. császár után 5,5 hétig véreztem, 8 hétig fájt a hasam. A mai napig sokszor rosszat álmodok és sírva kelek fel

Az első 3 hétben folyamatosan így keltem.

Szeretne a párom 3. kicsit de annyira rettegek tőle hogy esetleg újra császármetszésre kerülhetne a sor, hogy képtelen vagyok még csak gondolni is 3. babára. Nem véletlenül nem ez a természetes úja a szülésnek...

2016. dec. 7. 05:43
 18/47 anonim ***** válasza:
67%

létezik. sajnos.

a legtöbb orvos pénzért bármit. márpedig egy császéros szülés drágább, mint egy sima.

szerencsére nekem nem ilyen orvosom volt :)

2016. dec. 7. 08:09
 19/47 anonim ***** válasza:
36%

Én Magyarországon fogadott dokinál kértem császárt.

30perc alatt meglett a babám és utána 5 órával sétáltam.

Sajnos itt hiába írjuk le a tapasztalatunkat. Ha nem vajúdsz 10 órát az ősanyák lepontoznak

2016. dec. 7. 08:11
 20/47 A kérdező kommentje:
Koszonok minden valaszt!!!!! :)
2016. dec. 7. 10:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!