LÉTEZIK? KÉRÉSRE CSÁSZÁR?
Figyelt kérdés
Elmeleti kerdes ugymond. En mèg messze vagyok ùgymond a szülèstől? De már van ilyen? Vagy csak külföldön. Nem ertem.. ezt hogy? Oda megy a terhes a vizsgalatra es megkerdezi, hogy szulhet e csaszarral? Es ha olyan dokit fog ki, aki ezt nagyon ellenzI? H van batorsaguk ehhez a nőknek?
22N
Nem vitat akarok szìtani!!!!
2016. dec. 6. 22:53
21/47 anonim válasza:
Kulfoldon elek, es itt NEM lehet kerni.. ketszer szultem, es bar en nem is akartam csaszart, de elore mondtak, hogy csak nagyon indokolt esetben csinalnak csaszart, ha a baba vagy az anya veszelyben van, kerni nem lehet.
22/47 anonim válasza:
Utolso, hol nem lehet ?
Legtobb orszagban, meg Romaniaban sot Indiaban is kerheto.
Anglia, Nemetorszag , Svedorszag, ez az alap
23/47 anonim válasza:
1, a testéről igen, de a műtét nem test, hanem orvos-szakmai kérdés kellene, hogy legyen. Komoly szövődményei lehetnek magának a sectiónak, altalásnak, érzéstelenítésnek is.
24/47 anonim válasza:
7, nem attól nagy hasi műtét valami, hogy sokáig tart.
25/47 anonim válasza:
21-es vagyok. Spanyolorszagban elek, itt szulettek a gyerekeim ket kulonbozo korhazban, es mindket helyen ugyanezt mondtak.
26/47 A kérdező kommentje:
Ha olyan nagy rizikòja lenne es fertozesi eselye, meg olyan veszelyes Lenne, mint sokan irjak , akkor rengeteg no meghalt volna.. vagy hallanánk rola h milyen rossz ez a modszer es mòdosìtanànak magan a mutet folyamatan. Rengeteg no csaszaros.. nagyon kis szazalekanak lett szovodmenye ! Ennyit tudok
2016. dec. 7. 13:45
27/47 anonim válasza:
Akik 5 órával utána már sétáltak meg ettek.. nálatok nem kell megvárni a kötelező 10 órát a felkeléssel? Egyébként én az ellenpélda vagyok, nekem borzalmas élmény volt a császár, nem hatott megfelelően az érzéstelenítő, műtét megkezdése után öt perccel már mindent éreztem, úgyhogy altattak. Az orvos utána elmesélte hogy a vérzés alig akar elállni,már nagyon aggódtak. Három órát töltöttem a műtőben mire összekapartak, és utána is vért kellett kapnom többször is. Ráadásul utána az első felkelésnél szétnyílt a sebem, így visszatoltak ismét varrni. A hasam műtött része azóta érzéketlen.
28/47 A kérdező kommentje:
Korhaztol fugg. Sogornomnek elso utan 10ora szigoru fekves.
Masodiknal 8 (masik korhaz)
2016. dec. 7. 17:24
29/47 anonim válasza:
Első vagyok. Nem, itt nem kell várni 10 órát, nem olyan elavult anyagokat használnak mint otthon, kórházban dolgozom tehát ismerem a gyógyszereket. Amint visszatér az érzékelés az alsó végtagokba, fel lehet kelni ez nekem 5 óra volt, de volt akinél hamarabb.
30/47 anonim válasza:
huuu. hogy tudtál 5 óra múlva lábra állni? én akkor még bőven remegrem mint a kocsonya... kb 8 óra múlva kezdett múlni a fogkocogtató vacogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!